Netflix-aanbod: Duizenden films extra!

Je kent het wel, buiten regent het, je pakt je tablet en zet Netflix aan. Maar tegen de tijd dat je een film of serie hebt gekozen, schijnt de zon alweer! Het Netflix-aanbod valt ook zwaar tegen. Maar wat als er een manier is dat je veel meer films kunt zien buiten het Nederlandse aanbod?

netflixjpg

Netflix Aanbod

Het Netflix-aanbod valt zwaar tegen. De meeste films zijn B-films en de goede films heb je allang gezien. Dan staan er wel goede series op maar meestal alleen maar de eerste seizoenen. In Amerika is dit heel anders. Het aanbod daar is heel erg ruim. Bijna alle series staan erop, en alle seizoenen. Er zitten geweldige films tussen die je heel graag zou willen zien. Maarja, we zijn nu eenmaal niet in Amerika dus kunnen we die films niet via Netflix kijken..

Of toch wel?

VPN

Wat heel erg veel mensen niet weten is dat dit gewoon kan! Via een VPN-server kun je je apparaten verbinden met netwerken uit andere landen. Naast dat dit zeer effectief werkt is het ook veilig. Meestal wordt een VPN-server gebruikt om jezelf anoniem te maken wanneer je Popcorn-Time gebruikt. Maar je kunt zo’n server ook gebruiken voor Netflix!

Blokkade

Tot een tijd geleden kon je via je computer heel makkelijk een VPN-server aanzetten en zo op Netflix het Amerikaanse aanbod bekijken. Wat heel erg flauw is van Netflix is dat ze dat hebben geblokkeerd. Netflix heeft al een matig aanbod en dan willen ze mensen ook nog verbieden om optimaal gebruik te maken van het film- en seriekijken.

Tot op heden is het gelukkig nog wel mogelijk om op je tablet of mobiel Netflix via een VPN-server te bekijken dus daarom leg ik in de onderstaande alinea hoe je dit het beste en het makkelijkste kunt doen.

Betternet

Zelf vind ik de app Betternet zeer fijn! Deze kun je vinden op de Google Play Store of de App-store en downloaden.

Hier is wat je doet:

  • Zodra je de app hebt gedownload open je deze
  • Je drukt op de verschijnende knop ”connect”
  • Er verschijnt een schermpje met een waarschuwing, vink ‘ik vertrouw deze app’ aan en druk op OK
  • Wacht ongeveer 10-20 seconden tot het grote embleem blauw is geworden.
  • Nu kun je de app afsluiten en Netflix opstarten.
  • Je kunt gewoon inloggen met je eigen account en genieten van het Amerikaanse Netflix-aanbod!!

!TIP!

  • Via Betternet kun je meerdere locaties kiezen. Zo kun je van elk land dat Netflix heeft het aanbod bekijken!
  • Als je Betternet op je laptop hebt geïnstalleerd kun je wel live ABC of de Oscar-uitreiking kijken via de site en Amerikaanse series live bekijken!

Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen, heb je vragen, of werkt de app bij jou niet? Plaats een berichtje onder dit artikel en ik neem contact met je op.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.