McAfee introduceert een nieuwe versie van de Next Generation Firewall

McAfee, onderdeel van Intel Security, introduceert een nieuwe versie van de McAfee Next Generation Firewall (NGFW). Deze kan nu naadloos geïntegreerd worden met diverse belangrijke beveiligingsoplossingen en -technologieën van McAfee, waarmee bedrijven en overheidsorganisaties de beschikking krijgen tot een groeiend ecosysteem van verdedigingsoplossingen. Dankzij integratie met het McAfee Security Connected framework krijgen klanten met McAfee Next Generation Firewall de beschikking over een gelaagde verdediging tegen de nieuwste dreigingen, met een verbeterde workflow en meer operationele efficiency.

mcafee

McAfee heeft eerder dit jaar plannen uiteengezet voor het verbeteren van de netwerkbeveiliging, via een combinatie van krachtige, geïntegreerde technologieën”, zegt Pat Calhoun, general manager of network security bij McAfee, onderdeel van Intel Security. “Deze nieuwe versie van de McAfee Next Generation Firewall is een belangrijke mijlpaal op weg naar de concrete invulling van deze strategie. Met tools om aanvallers makkelijker en effectiever tegen te houden.

Door gebruik te maken van informatie afkomstig van McAfee ePolicy Orchestrator, kunnen klanten met McAfee NGFW rekenen op een hogere operationele efficiency. Daarbij hebben ze meer inzicht in de beveiligingsstatus van endpoints en is de administratieve workflow voor het onderzoeken van incidenten vereenvoudigd. Dankzij integratie met McAfee Enterprise Security Manager (SIEM) kan de beveiligingsstatus van de organisatie worden verbeterd, wordt de responstijd bij incidenten teruggebracht en is het mogelijk om de compliancestatus continu te monitoren. Integratie met McAfee Advanced Threat Defense biedt real-time bescherming tegen snel muterende malware en zero-day aanvallen. En reputatie-informatie van McAfee Global Threat Intelligence tot slot, zorgt ervoor dat McAfee Next Generation Firewall optimale bescherming biedt tegen geavanceerde dreigingen en malware die al elders ter wereld zijn gedetecteerd.

McAfee Next Generation Firewall beschermt bedrijfsnetwerken aan de hand van krachtige ‘intelligence aware’ beveiliging, ondersteund door real-time updates afkomstig van McAfee’s Security Connectedecosysteem. Hiermee is McAfee in staat om een zeer sterke bescherming te bieden tegen geavanceerde ontwijkingstechnieken (advanced evasion techniques). Deze oplossing biedt volledige bescherming op iedere locatie in de bedrijfsinfrastructuur, van regionale vestigingskantoren, tot datacenters en de buitenste rand van het netwerk.

De oplossing wordt geleverd met een solide fundament van beschermingstechnologieën, waaronder fijnmazig applicatiebeheer, intrusion prevention system (IPS), ingebouwde virtual private networking (VPN) en deep-packet inspection (DPI). Dit alles in een efficiënt, uitbreidbaar en schaalbaar ontwerp. McAfee voegt daar nog enkele extra’s aan toe, waaronder krachtige anti-evasion technologieën. Deze decoderen en ‘normaliseren’ het dataverkeer in alle netwerktransportlagen, waarna dit wordt gecontroleerd op mogelijke malware. Zo wordt zelfs zeer geavanceerde malware gedetecteerd en geblokkeerd die zichzelf probeert te verbergen tussen het normale dataverkeer.

Meer informatie:

Meer informatie over McAfee Next Generation Firewall is te vinden op http://www.mcafee.com/us/products/next-generation-firewall.aspx.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.