Kostenbesparende apps

Je iPhone is niet alleen handig voor social media en om mee te bellen, maar ook om kosten te besparen. Wij kunnen soms wel extra geld gebruiken en als dat lukt met besparen, dan willen we dit zeker proberen. Jij toch ook? Daarom hebben wij een lijstje van 4 apps samengesteld waarmee besparen een stuk makkelijker wordt. Ga gelijk aan de slag met het besparen met behulp van deze apps en download ze in de App Store. Heb je geen iTunes tegoed meer? Dan kun je gemakkelijk online een iTuneskaart kopen op Beltegoedopwaarderen.nl.

AFAS Personal

De AFAS Personal app is jouw persoonlijke boekhouder die je altijd bij de hand hebt. In de app vind je een maandoverzicht met hierin al je uitgaven en vaste lasten. Daarnaast kun je gebruik maken van de digitale portemonnee, waar je ziet hoeveel je nog te spenderen hebt die maand. In AFAS Personal kun je zelfs digitaal je bonnetjes bewaren door er een foto van te maken en in de app op te slaan. Zo heb je al je geldzaken op orde en kun je makkelijker op kosten besparen.

SchuldVrij

Heb je een openstaande schuld? Wie niet tegenwoordig. Het kan soms lastig zijn om een overzicht te hebben van hoe je het beste je schuld kunt afbetalen. Van je studieschuld tot je kortlopende lening die je hebt afgesloten om een nieuwe auto te kopen, de SchuldVrij app berekent voor jou hoe je je schuld het beste kunt aflossen. Je voert je gegevens, het rentepercentage, de hoogte van de lening en de looptijd in en SchuldVrij berekent wat je over een bepaalde periode kunt afbetalen en wat je restschuld is. Bespaar dus op het betalen van onnodig veel rente en start met aflossen!

Benzine-Jip

Tanken is en blijft een dure bedoeling, vooral omdat de prijzen van ieder tankstation op ieder moment van de dag kunnen veranderen. Dat het tankstation langs de snelweg duurder is dan midden in een dorp of stad was al duidelijk, maar welk tankstation in de buurt nu het goedkoopst is, was tot voor kort een raadsel. Daarom is de Benzine-Jip app gecreëerd. Benzine-Jip laat je zien waar in de buurt een tankstation is, welke de laagste benzineprijzen heeft en hoeveel het je per tankbeurt scheelt. Zo kun je dus heel wat geld besparen.

Péago

Nederlanders zijn gek op autorijden, zowel een uitgebreide vakantie of voor een dagje weg pakt men vaak de auto. Frankrijk is voor Nederlanders de meest favoriete buitenlandse vakantiebestemming, omdat Frankrijk zo dicht bij Nederland ligt en omdat vooral het zuiden heerlijk warm is in de zomer. Een tripje naar Frankrijk is voor veel Nederlanders daarom al snel gemaakt. In tegenstelling tot Nederland, zijn er in Frankrijk een aantal tolwegen. Dat kan je reis onnodig en onverwacht duurder maken. Om in Frankrijk te besparen op tol, gebruik je de Péago app. Het werkt heel simpel. Je voert in van waar naar waar in Frankrijk je wilt reizen en je geeft aan met welk voertuig je dit doet. Péago geeft vervolgens tijdens de route aan wanneer je een tolweg kunt vermijden of wanneer je het beste kunt betalen om geld te besparen.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: