Doro Liberto 825 beste seniorentelefoon

De Doro Liberto 825, die vanaf januari 2016 verkrijgbaar is in Nederland, is speciaal ontwikkeld voor mensen die niet veel hebben met technologie, maar toch in contact willen blijven met hun familie en vrienden. De Doroskin neemt je bijvoorbeeld stap voor stap door het versimpelde en overzichtelijke instellingenmenu. Extra grote intuïtieve knoppen zorgen ervoor dat de meest gebruikte functies snel toegankelijk zijn. En doordat de smartphone op basis van Android werkt, kunnen populaire apps zoals WhatsApp ook gewoon gebruikt worden!

liberto825-007

Ook voor senioren zitten er een aantal superhandige functies op, zoals de assistentieknop die een aantal voorgeprogrammeerde nummers belt totdat iemand opneemt, het geluid dat extra hard kan en de ondersteuning voor een breed assortiment gehoorapparaten.

liberto825-006

De conclusie over de Doro Liberto 825

GSMInfo.nl concludeert: “Hoewel het toestel relatief dik is vergeleken met andere smartphones, is hij stevig en biedt de achterkant veel grip, waardoor de mobiel prettig in de hand ligt. De telefoon is extreem gebruiksvriendelijk en heeft toegankelijke software. Het is de eerste smartphone die écht gebouwd is voor ouderen. De degelijke hardware zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Zoek je naar een smartphone voor je (groot)ouders, of ben je zelf op zoek naar een toegankelijk toestel? Dan is de Doro Liberto 825 een zeer goede keuze!”

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: