Haal het optimale uit je abonnement met de datacoach van In Control

Een telefoon met abonnement is hartstikke handig, maar wat als je over je bundel heen gaat? Het overschrijden van je bundels kan tot onverwachte kosten leiden. Met de nieuwe In Control-app heb je overzicht van je verbruik en word je gecoacht in je internetgedrag.

Vandaag lanceert Belsimpel.nl datacoach-app: In Control. Met deze gratis app hou je het verbruik van je telefoonabonnement bij en word je gecoacht om binnen je bundels te blijven. In Control onderscheidt zich door de uitgebreide datacoach, terwijl andere verbruiksapps zich voornamelijk richten op alleen het meten van je verbruik.

Objectief en nauwkeurig

Omdat de app de metingen doet op je toestel zelf en deze niet ophaalt bij je provider, zijn de metingen objectief en altijd up-to-date. Bovendien zijn de metingen hierdoor vrijwel altijd nauwkeuriger dan die van je provider. Apps van providers lopen vaak niet gelijk met de werkelijkheid, doordat deze eens in de zoveel tijd worden gesynchroniseerd. Met In Control kun je de meting van de app en die van je provider naast elkaar zetten.

Je eigen datacoach

Het tegoed van je abonnement is een maand lang geldig en je wilt niet aan het einde van de maand zonder data zitten. Jouw persoonlijke datacoach rekent je dagbudget uit en waarschuwt je als je dit op is, zodat je je bundel écht iedere dag kunt gebruiken. Ook op andere momenten houdt je coach je op de hoogte. Je kunt zelf kiezen wanneer je waarschuwingen wilt krijgen.

Persoonlijke info

Naast de waarschuwingen van je datacoach, geeft hij je ook handige informatie. Wat kun je bijvoorbeeld met 1 MB doen? Of wat kun je beter laten als je bundel bijna op is? De datacoach legt het uit. Daarnaast deelt hij awards uit bij het behalen van bepaalde achievements. Bij weinig verbruik op zondag ontvang je bijvoorbeeld de Lazy Sunday-award. Spaar ze allemaal!

Bekende websites Androidworld en iPhoned hebben de In Control-app exclusief getest en zijn enthousiast. De app is vanaf vandaag voor iedereen gratis te downloaden, voor Android in de Play Store en voor iOS in de App Store.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.