Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Een paar weken geleden kreeg ik de kans om Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands te testen op mijn Xbox One. Dit vond ik natuurlijk super vet! Want zeg nou zelf, Tom Clancy’s heeft over het algemeen een hele vette reeks games! Vol goede moed installeerde ik de game en ging daarna spelen. Helaaskwam ik er al snel achter dat er best veel fouten in de game zitten. Maar de game heeft ook veel
goede kanten. Hier volgt een lijstje van de plus en de min punten!

Pluspunten:

? Mooie graphics
? Strakke verhaallijn
? Het houdt je aandacht vast

De graphics maken het de moeite waard om door te blijven spelen wanneer je eigenlijk liever wilt afhaken vanwege de minpunten. De verhaal zorgt ervoor dat je in het spel “gezogen” wordt. Het is een pakkende verhaal waar je een missie krijgt die echt lijken. Door dat de graphics zo echt lijken ben je minder snel geneigd om te stoppen met spelen. Helaas zitten er ook minpunten aan.

Minpunten:

? Beelden lopen in elkaar over
? Geluiden lopen in elkaar over
? Als je vast zit moet je opnieuw beginnen
? Auto save point is te ver

De beelden lopen in elkaar over waardoor je vaak niet kunt zien wat je aan het doen bent. Bijvoorbeeld: Toen ik de game opstartte en begon te spelen kwam ik er vrijwel meteen achter dat er 2 personages in elkaar zitten. Dit was natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb de game een aantal keren opnieuw op moeten starten om dit te verhelpen. Ook de geluiden lopen in elkaar over. Je hoort bijvoorbeeld meerdere liedjes door elkaar. En als je personage wat zegt hoor je af en toe dat er twee zinnen tegelijkertijd gezegd worden. Erg jammer natuurlijk, maar dit was ook te verhelpen door de game een aantal keren opnieuw op te starten. Tijdens het spelen “kroop” ik naar het doelwit. Hierbij kwam ik vast te zitten tussen 2 stenen. Helaas was er geen enkele mogelijkheid om hier tussen uit te komen. Erg jammer want het werd net zo spannend! Daarnaast vindt ik het erg jammer dat het zo lang duurt voordat je op een save point komt. Dit hadden ze beter anders kunnen doen. Want zeg nou zelf, er is niks vervelender dan vast komen te zitten en vervolgens helemaal opnieuw moeten
beginnen omdat er nog niks gesaved is. Al met al vindt ik het toch de moeite waard om de game te kopen! Persoonlijk zou ik nog even wachten tot dat er een aantal updates geweest zijn, want het is ondanks de minpunten een erg leuke game. Daarom geef ik deze game een 7,5.?

?Graphics: 8
?Geluid: 7
?Gameplay: 8

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.