Gratis maand Live nu actief voor Halo MCC gamers

Als compensatie voor de problemen rond de launch van Halo: The Master Chief Collection beloofde Microsoft enkele goodies Twee daarvan, een maand gratis Xbox Live Gold en een in-game nameplate en avatar worden nu uitgedeeld, zo schrijft GameInformer. Verder is er alweer een patch voor de game uitgekomen en werkt 343 Industries nog aan nieuwe multiplayer playlists.

halo-series-hd-remake

Gratis maand Xbox Live Gold

De gratis maand Xbox Live Gold wordt vanaf vandaag uitgedeeld aan mensen die Halo: The Master Chief Collection voor 19 december online hebben gespeeld. Hetzelfde geldt voor een exclusieve in-game nameplate en avatar. Zodra je de maand Gold hebt ontvangen krijg je een bericht via Xbox Live, de maand wordt automatisch aan je huidige abonnement toegevoegd. Later krijgen Halo MCC-gamers nog de campaign van Halo 3: ODST en een remake van de Relic map uit Halo 2 gratis.

Nieuwe patch

Afgelopen weekend is er weer een patch voor de game uitgerold. Deze moet de matchmaking verder verbeteren en brengt verbeteringen voor de campaign, menu’s, control layouts en de stabiliteit van de game. Een volledige update is te vinden op Halo Waypoint. Binnenkort voegt 343 nog enkele nieuwe playlists toe aan de multiplayer, waaronder Team Snipers, Team Doubles en een playlists die alleen uit objective based game modes bestaat.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.