For Honor krijgt vandaag een Battle Pass met 100 tiers

For Honor Year 4 Season 1, genaamd ‘Hope’, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC en introduceert een Battle Pass met 100 tiers.

Dit nieuwe seizoen van For Honor introduceert nieuwe uitrustingen, wapens, in-game evenementen en een gratis en Premium Battle Pass, een progressiesysteem waarbij spelers unieke cosmetische beloningen kunnen vrijspelen. Met een totaal van 100 tiers om vrij te spelen, is er voortaan altijd iets om voor te strijden. Spelers boeken vooruitgang in de tiers door matches te spelen en dagelijkse orders te voltooien.

Het vierde jaar van For Honor, ‘Year of the Reckoning’, start met dit eerste seizoen genaamd ‘Hope’. ‘Year of the Reckoning’ brengt een jaar vol met content naar For Honor door middel van vier seizoenen. Onder meer twee nieuwe Helden en tal van aanpassingsmogelijkheden, waaronder nieuwe uitrustingen en meer, worden dit jaar geïntroduceerd. De game blijft daarnaast constante updates ontvangen om de ervaring van spelers te verbeteren.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.