Duizenden afleveringen van anime-series zijn nu beschikbaar op Wii U

Duizenden afleveringen van anime-series zijn nu beschikbaar op Wii U. Vanaf vandaag kunnen Wii U-bezitters met een breedbandinternetverbinding toegang krijgen tot de Crunchyroll-toepassing, een wereldwijd toonaangevend platform voor anime, Aziatische tv-series en meer.

Wii U-bezitters kunnen nu toegang krijgen tot meer dan 25.000 afleveringen en 15.000 uur content van hitlicenties, waaronder tegenwoordig populaire en klassieke series als Naruto Shippuden, One Piece, Sword Art Online en Hunter x Hunter. Het is een geweldige aanvulling op de diverse videogame- en entertainment-opties die de Wii U al biedt, waaronder games als Super Smash Bros. for Wii U en Mario Kart 8, naast on demand films en tv-shows via premium streamingdiensten.

Voor toegang tot Crunchyroll kunnen Wii U-bezitters de gratis toepassing downloaden in de Nintendo eShop, waarna voor premium Crunchyroll-leden het kijkplezier meteen kan beginnen. Premium Crunchyroll-leden hebben toegang tot de nieuwste afleveringen van actuele series, soms al 1 uur nadat deze in Japan op tv zijn uitgezonden, geheel zonder reclame. Wii U-bezitters die nog geen lid zijn van Crunchyroll kunnen zich via de toepassing of op de Crunchyroll website aanmelden voor een gratis proefperiode van 14 dagen.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.