Borderlands 2 is vanaf nu ook beschikbaar voor Linux

Borderlands 2 is vanaf nu ook beschikbaar voor Linux. Het spel en de downloadable content zijn door de uitgever Aspyr geheel beschikbaar gemaakt via Steam. Het spel ging in 2012 al in de verkoop voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Windows. Een paar maanden geleden werd de Playstation Vita al toegevoegd bij de consoles.

borderland2

Over het spel:

In Borderlands 2 heeft de speler de keuze uit vier hoofdpersonen. De personages uit het eerste deel zijn gevangengenomen en moeten worden bevrijd. De speler wordt tijdens zijn reddingsmissie gehinderd door allerlei soorten tegenstanders, zoals rebellen, robots en andere wezens.

Nvidia:

Het spel ondersteunt vooralsnog alleen videokaarten van Nvidia. Bij de systeemeisen wordt expliciet aangegeven dat de Linux-versie van Borderlands 2 geen videokaarten van Intel en AMD ondersteunt. Er wordt daarentegen ook vermeld dat de systeemeisen niet sluitend zijn. Dus wie een pc heeft die niet aan de systeemeisen voldoet, kan het spel daar misschien toch op draaien.

Korting:

Steam heeft omdat dit de eerste keer is dat er een Borderlands spel op Linux uitgegeven wordt een tijdelijke actie met 75% korting.

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.