Acer komt met de Acer Chromebook 14

Acer breidt vandaag haar lijn van bekroonde Chromebooks uit met de Acer Chromebook 14, het eerste model op de markt dat een batterijduur van maar liefst 14 uur biedt.1 Daarnaast is dit Acer’s eerste model met een groot 14-inch beeldscherm en een volledig aluminium behuizing en kost slechts € 249,- . Ideaal voor studenten, bedrijven en iedereen die een computer met stijl en meerwaarde wil. Acer is wereldwijd marktleider in Chromebooks. Volgens gegevens van IDC, is Acer het best verkopende Chromebook-merk ter wereld.

Acer Chromebook 14

Met zijn zeer lange gebruiksduur van maximaal 14 uur, speelt de Acer Chromebook 14 een belangrijk rol in Acer’s bekroonde Chromebook-lijn,” aldus Jerry Kao, president van de Acer Notebook Business Group. “Klanten hebben een breed scala van behoeften gericht op de batterijduur, grootte, prestaties en functies, daarom is het assortiment van Acer Chromebooks opnieuw uitgebreid om ervoor te zorgen dat klanten precies krijgen wat ze graag willen. De Chromebook 14 is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een stijlvol Chromebook met een groot scherm en een lange gebruiksduur voor een aantrekkelijke prijs.

Gericht op productiviteit met een lange batterijduur, prestaties

De Acer Chromebook 14 is de eerste op de markt die een batterijduur van max. 14 uur biedt. Dit geldt voor de modellen uitgerust met een HD-scherm; uitvoeringen met full HD-scherm bieden tot 12 uur batterijduur.(1) Zakelijke gebruikers, studenten en gezinnen kunnen het Chromebook de hele dag gebruiken voor productiviteit en plezier. De Acer Chromebook 14 wordt aangedreven door een Intel Celeron quad-core of dual-core processor N3060 voor solide prestaties en multitasken van apps en online games. De Chromebook is voorzien van 4 GB of 2 GB dual channel LPDDR3 SDRAM.

Acer Chromebook 14 (2)

Acer’s eerste Chromebook met volledig metalen behuizing

De nieuwe Chromebook 14 is Acer’s eerste Chromebook met een geheel aluminium behuizing, dus stijlvol en licht. De nieuwe Chromebook 14 heeft met zijn klassieke geborstelde afwerking en perfect afgeronde hoeken een hoog aanrakingsgehalte dat ongeëvenaard is op de Chromebook-markt. De Chromebook 14 is met slechts 17 mm ultradun en heeft een superlicht gewicht van slechts 1,55 kg. Deze werkt koel en fluisterstil dankzij de ventilatorloze technologie van Acer.

Acer Chromebook 14 (4)

Draadloos verbonden blijven onderweg

De Chromebook 14 is Acer’s eerste laptop met twee first-generation USB 3.1-poorten om te kunnen profiteren van extra overdrachtsnelheid van aangesloten randapparatuur. Het apparaat kan worden gebruikt om HD-video en audio te delen op een extern beeldscherm via de HDMI-poort. De Chromebook kan ook via Bluetooth 4.2 met randapparatuur worden verbonden.

Snelle dual-band 2×2 MIMO 802.11ac/a/b/g/n WiFi op de Acer Chromebook 14 houdt gebruikers verbonden en in contact met maximaal drie keer snellere draadloze connectiviteit in vergelijking met 802.11n.

Acer Chromebook 14 (3)

Acer Chromebook 14 vereenvoudigt beveiliging en samenwerking

De Acer Chromebook 14 is eenvoudig te gebruiken en ideaal om content te delen onder meerdere gebruikers, zoals gezinnen, scholen of in een bedrijf. Gebruikers kunnen inloggen op hun eigen account voor toegang tot Gmail, documenten, bladwijzers en andere informatie. De Acer Chromebook 14 wordt geleverd met 100 GB gratis opslagruimte op Google Drive5 om bestanden, documenten en foto’s veilig te op te slaan in de cloud. Dit zorgt er ook voor dat de meest recente versie van het bestand of document altijd beschikbaar is en daarbij ook veilig, zelfs als de Chromebook kwijt is of wordt gestolen. Acer Chromebook 14 gebruikers kunnen online en offline content bekijken, bewerken, maken en samenwerken met een steeds groter groeiend aantal programma’s, zoals Office-documenten en Gmail.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: