10 leuke gadgets voor je telefoon

De telefoon heet tegenwoordig een smartphone, maar is een telefoon nou echt “smart”? De telefoon word allang niet meer gebruikt om alleen maar te telefoneren, we zitten heel veel op social media, we spelen spelletjes en maken de hele dag foto’s om te delen. Een smartphone helpt ons hiermee, maar kunnen we hem ook nog slimmer maken? Ja dat kan, bijvoorbeeld met de onderstaande 10 gadgets. De meeste gadgets ga je niet vinden in de winkel, maar moeten online besteld worden in winkels zoals bijvoorbeeld Knaldeals.

VR

Virtual reality is helemaal in opkomst. Een leuke uitbreiding voor de smartphone is daarom een VR bril. Als je dit nu lees en je denkt wat moet ik met een VR bril? Een VR bril is een device waarin je je telefoon kan stoppen, of kan koppelen via Wi-Fi. Als je deze bril dan opzet kan je in 360 graden om je heen kijken, en is het net of je je in de omgeving bevind die getoond word op de bril.

VR bril

Lensen

De camera lens is leuk voor foto’s en eerlijk is eerlijk je maakt tegenwoordig zeer goede foto’s met de camera’s in de smartphone, maar wat dacht je van een leuke fish-eye of een groot hoek lens? Of een macro lens? Dan kan je nog beter Instagram spammen!

Selfiestick

Natuurlijk mag de selfie stick niet ontbreken in het assortiment van telefoon gadgets!

selfiestick

Controllers

Tegenwoordig spelen we meer en meer spelletjes om de telefoon. Natuurlijk stappen de makeers van gadgets hier op in, en maken ze controllers voor je telefoon zodat je niet meer continu op je telefoon hoeft te drukken. Deze controllers zijn er in alle soorten en maten en vaak voor verschillende type spelletjes.

Toetsenbord

Gebruik je je telefoon zakelijk? Dan is dit een leuke gadget voor je. Een toetsenbord via bluetooth. Heb jij net als ik het probleem dat je regelmatig op de verkeerde toets drukt door dikke vingers? Dan is dat makkelijk verholpen door het gebruiken van een toetsenbord.

toetsenbord

Batterij

Speel je veel spelletjes op je telefoon? En ben je een iPhone gebruiker? Dan ken je dit probleem vast wel, de accu is heel snel leeg. Dit los je makkelijk om met een extra batterij. Hiermee kan je gewoon lekker door gaan met Pokemon spelen, terwijl je telefoon weer oplaad.

Extra flitser

Maak je veel selfies? Dan is het soms wel lastig in het donker. Ook daar is een ideale gadget voor uitgevonden. Een flitser / lampje die je in de speakeruitgang doet en daarmee extra verlichting kan maken voor je selfie, of om je telefoon als zaklamp te gebruiken.

Nova-in-action_large

Handschoenen

De beste gadget voor de winter zijn de speciale winterhandschoenen. Deze handschoenen kunnen in de winter gebruikt worden om je scherm te bedienen, dan hoef je niet meer je handschoenen uit te doen als het vriest om je telefoon te bedienen.

Pokemon Go

Het spelletje op dit moment is natuurlijk Pokemon Go. Om Pokemon te kunnen zoeken heb je meerdere gadgets nodig, de externe batterij die hier boven genoemd word is een must, voor de winter de handschoenen. Maar er is ook een Pokemon armbandje. Dit bandje gaat trillen als er een Pokemon in de buurt is. Een echte must dus voor de fanatieke trainer.

cbec51fca04f2f60e28d78ff4abb9f5e0fce7204

Thermometer

Een andere toffe gadget is een thermometer. Deze gadget prik je ook in je audio uitgang en vervolgens kan je dan de temperatuur meten van mensen, dieren en objecten. Ideaal als je met je kinderen op pad bent en niet een hele medische uitrusting wilt meenemen. We schreven al eerder hier een recensie over.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.