Windows Phone haalt iOS in

 

In het nieuwe IDC Mobile Tracking report voor het derde kwartaal van 2013 staat dat Windows Phone de iPhone heeft ingehaald. Het gaat hier om de verkopen van zowel Windows Phone als de iPhone in Latijns Amerika. Hiermee is de Windows Phone de best verkopende telefoon geworden in die regio. iPhone staat nu op de tweede plek.

NokiaLumia1520_02_Web

Eerder werd ook al bekend gemaakt dat de Windows Phone de iPhone had ingehaald in andere landen. Volgens het IDC rapport heeft de Windows phone in het kwartaal een groei gemaakt van 20% als naar het hele jaar gekeken word is er spraken van een groei van 156%

IDC’s report, which tracks smartphone shipments, shows that Windows Phone has achieved a quarterly growth of 20% for each of the last three quarters. Year-on-year growth for the OS stands at the impressive 156%. Hiermee heeft de Windows phone een marktaandeel van 3.6 procent van alle verkochte telefoons dat kwartaal in de wereld.

IDC is een organisatie die de verkopen van de telefoons per maand bij houdt. Dit gebeurd door de verkoopgegevens van de telefoonaanbieders, leveranciers en contracten met winkels.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.