TP-Link komt met nieuwe versie van TL-WR1043ND

TP-Link komt met een nieuwe versie van de met awards bekroonde TL-WR1043ND. De TL-WR1043ND V2 is net als zijn voorganger een 300 Mbps draadloze N gigabit router met geïntegreerde switch met 4 gigabit-aansluitingen voor een bekabeld netwerk. Maar nu in een nieuw jasje én met de nieuwe Speed-boost functie. Hiermee kan de draadloze snelheid van deze router worden verhoogd tot 450 Mbps. De TL-WR1043ND V2 beschikt over zeer krachtige dataverwerkingscapaciteiten, waardoor bottlenecks tussen bekabelde en draadloze verbindingen worden voorkomen, wat weer ten goeden komt aan bijvoorbeeld HD-videostreaming en online gaming.

TP_link_5

De router is uitgerust met een multifunctionele USB-aansluiting, waarop USB-opslagmedia op kunnen worden aangeslten, zodat gebruikers ook lokaal toegang hebben tot hun data, of via het internet met FTP-serverfuncties, en om bestanden te delen met andere gebruikers op het netwerk. Daarnaast kunnen ook USB-printers direct op de router worden aangesloten.

De TL-WR1043ND V2 ondersteunt de IP Quality of Service (QoS), zodat de bandbreedte optimaal kan worden benut en beheerd en er geen congestie of misbruik van bandbreedte kan optreden. Gebruikers van kleine netwerken kunnen krijgen de bandbreedte die hun specifieke behoefte is afgestemd, waardoor de prestaties van het netwerk niet door minder belangrijke applicaties en downloads achteruitgaan.

De drie 5 dBi omnidirectionele antennes (RP-SMA) beschikken over antennetechniek van hogere kwaliteit waardoor het bereik is verbeterd. De antennes zijn afneembaar, waardoor ze vervangen kunnen worden door sterkere antennes voor een nog groter bereik.

De TL-WR1043ND V2 is per direct beschikbaar tegen een adviesprijs van €49,90 inclusief BTW.

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.