Werken in de cloud

Werken in de cloud is een praktische oplossing voor jouw zakelijke omgeving. Onlinewerkplekken.nl helpt je tegen een scherpe prijs met het inrichten van online werkplekken op maat. Deze moderne manier van werken biedt een aantal voordelen ten opzichte van offline werkplekken. Online werkplekken zijn overal bereikbaar, je bedrijfsgegevens staan veilig opgeslagen en je kunt veel geld besparen. Heb je interesse in deze manier van werken? Lees dan snel verder.

werken in de cloud 2

Onlinewerkplekken.nl helpt je met het opzetten van een online werkomgeving op maat. De adviseurs kijken goed naar jouw situatie en wensen, zodat ze een eerlijk advies kunnen geven. Daarna worden de online werkplekken zo ingericht dat ze aansluiten bij jouw organisatie. De tarieven worden berekend aan de hand van het aantal gebruikers in jouw netwerk. Daarom betaal je alleen voor de werkplekken die je nodig hebt. Naast de standaard service kun je eventueel aanvullende diensten afnemen zoals digitale telefonie, hosted exchange, managed wifi, online back-up en zelfs een (beveiligde) internetverbinding.

Je kunt je online werkplek vanaf iedere computer bereiken. De enige voorwaarde is dat je online bent. Verder kun je werken op kantoor, op een flexwerkplek of vanaf huis. Dit betekent dat je geen vaste werkplek meer nodig hebt en dat je flexibel bent voor wat betreft je locatie. Je online werkplek is te vergelijken met een extern bureaublad. Wanneer je tablet dit ondersteunt, kun je je online werkplek ook via deze weg bereiken. Hier kun je eventueel een app voor downloaden. Je hoeft dan geen laptop mee te nemen om toch bij je werkdocumenten te kunnen.

Onlinewerkplekken.nl heeft veiligheid en zekerheid hoog in het vaandel staan. Dit betekent in de praktijk dat jouw bedrijfsgegevens veilig opgeslagen worden door het gebruik van encryptie. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt, zodat je bestanden niet verloren gaan. Je data zijn niet verbonden aan één computer of aan een bepaalde locatie, waardoor je minder risico loopt op het verliezen van bestanden wanneer je hardware crasht.

Besparen

Een van de belangrijkste voordelen van werken in de cloud is dat je kunt besparen op een aantal kostenposten. De grootste winst zit in het besparen op stroomkosten. Omdat je data niet meer lokaal opgeslagen worden, heb je geen desktop PC’s meer nodig, maar kun je je kantoor inrichten met Thin Clients. Deze kleinere computers verbruiken veel minder stroom dan een desktop PC, maar gaan ook langer mee. Je bent op de lange termijn minder geld kwijt aan het onderhoud van je hardware en computers. Daarnaast hoef je niet meer te betalen voor verouderde software en de bijbehorende licenties. Je betaalt een vast bedrag per maand voor software en licenties, maar daar staat tegenover dat de software altijd up to date is.

Werken in de cloud heeft veel voordelen voor jouw organisatie. Onlinewerkplekken.nl biedt daarnaast persoonlijke ondersteuning en support. Jouw online werkomgeving wordt opleverd nadat de testperiode voorbij is en alles naar tevredenheid werkt. Je kunt de online werkplekken vrijblijvend
uitproberen, zodat je zeker weet dat het iets voor jouw organisatie is.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.