Wat zegt je telefoon over je

Als je denkt dat je keuze van smartphone alleen duidelijk maakt naar welk merk je voorkeur gaat, dan heb je het volledig mis. Uit een studie in 2015 blijkt namelijk dat de telefoon heel wat prijsgeeft over je karakter en levensstijl. Voor de studie werden de grootste merken onder de loep genomen, en hieronder vind je een kleine samenvatting.

lumia930galaxys5iphone5s

De gebruikers van Apple met bijvoorbeeld de iPhone 6S blijken vooral ijdel te zijn, ze geven liever meer geld uit aan gadgets en kleding Daarnaast schatten de iPhone gebruikers hun aantrekkelijkheid veel hoger in.

De gebruikers van Android met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 blijken vooral normale mensen te zijn, die een normaal leven leiden, televisie kijken en niet te veel waarde aan een merk te hangen. Hiernaast zouden ze een stuk socialer zijn, en jonger.

De gebruikers van Microsoft Phone met bijvoorbeeld de Lumia leiden vooral een druk leven, hun SMS en WhatsApp gebruik ligt veel hoger dan bij de andere twee merken. Daarnaast wordt de Lumia gekoppeld aan een goede baan, wat ook wel kan kloppen aangezien deze telefoon vooral terug komt in het zakelijke segment.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.