Vodafone gaat strijd aan om de huiskamer

Vodafone gaat strijd aan om de huiskamer. Hiervoor zet Vodafone een belangrijke stap op de markt voor TV, vast internet en bellen met Vodafone Thuis. De vaste diensten zijn naast glasvezel nu ook beschikbaar via DSL, waarmee huishoudens in bijna heel Nederland per direct meer keuze krijgen in wie hun aanbieder wordt. Vodafone Thuis onderscheidt zich van andere aanbieders op flexibiliteit en kwaliteit. Klanten kunnen pakketten zelf samenstellen en maandelijks aanpassen. Zo kunnen klanten ook eenvoudig diensten een tijdje proberen. Tv en vast bellen zijn optioneel voor de klant. Vodafone Thuis levert alleen waar voldoende bandbreedte beschikbaar is, zodat iedereen gegarandeerd TV in HD-kwaliteit kan kijken.

Vodafone_0

Rob Shuter, CEO Vodafone Nederland:

We investeren fors om onze ambitie – de top drie van de vaste aanbieders – waar te maken. Vodafone Thuis is een bouwblok voor onze toekomst, waarin vaste- en mobiele communicatiediensten naadloos in elkaar zullen overgaan. Met dit aanbod zetten we een belangrijke stap in de transformatie van mobiele provider tot aanbieder van het volledige pakket aan communicatiediensten. Negen van de tien huishoudens is nu klant van KPN of de kabel, er is dus bar weinig te kiezen. Een alternatief is broodnodig.

Rob Shuter (hi res)

Over de dienst:

Bij Vodafone Thuis is internet de basisdienst waar de klant zelf de keuze heeft om er TV of bellen bij af te nemen. De dienst is beschikbaar via DSL met de snelheden 20, 40, 80 Mbit/s en in gebieden waar inmiddels glasvezel ligt met 50, 100 en 500 Mbit/s. Thuis-klanten hebben standaard 54 digitale kanalen in hun TV-pakket waaronder maar liefst 25 HD zenders, Programma Gemist met 10 dagen archief en een app voor smartphone of tablet. Extra zenderpakketten zijn ingedeeld in categorieën zoals kids & music, internationaal, entertainment en infotainment, naast premium pakketten zoals HBO en Fox sports.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.