Uniek Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint kunstwerk te winnen op de Ubisoft Store

Ter ere van de aankomende lancering van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC op 4 oktober, maakt iedereen* die de game op de Ubisoft Store pre-ordert kans op een uniek kunstwerk gecreëerd door Yvon Tordoir.

Yvon Tordoir, geboren in Antwerpen en onderdeel van Aerosolkings, is al 20 jaar bezig met graffiti. Zijn werken zijn onder andere te zien in Antwerpen, Brussel, Parijs, Amsterdam, Los Angeles en New York. Iedereen in de Benelux die Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint op de Ubisoft Store pre-ordert of reeds gepre-orderd heeft, maakt kans op een uniek werk van Yvon op canvas. Het werk is 100 cm bij 150 cm, uniek (er is slechts één exemplaar gemaakt) en exclusief te winnen in de Benelux. Meer informatie over de actie is hier te vinden: https://store.ubi.com/nl/ghost-recon-breakpoint-contest.html.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC (en later ook voor Stadia), onder meer op de Ubisoft Store. Ook gaat Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

*De pre-order moet gedaan zijn op de Ubisoft Store vóór 3 oktober 23:59. Deelname is vanaf 18+. De actie is geldig met alle Editions. Fans die al een pre-order hebben geplaatst, doen automatisch mee met de actie.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.