Ubisoft onthult de details van de Season Pass voor Watch Dogs

 Ubisoft onthult de details van de Season Pass voor Watch Dogs, de langverwachte open world action-adventure game. De Watch Dogs Season Pass geeft je toegang tot een uniek singleplayer-verhaal met in de hoofdrol T-Bone, een briljante maar excentrieke hacker. Verder krijg je ook een nieuwe Digital Trip mini game genaamd Conspiracy, nieuwe missies, wapens, outfits en meer. Met de Season Pass bespaar je meer dan 25% op het totale pakket. De Watch Dogs Season Pass is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC. De Watch Dogs Season Pass voor PS3 en PS4 zijn ook in de winkel verkrijgbaar bij GameMania & Primera.

season-pass

 Season Pass bevat:

  • Gloednieuw singleplayer-verhaal – Kruip in de huid van T-Bone, een briljante maar excentrieke hacker die leeft volgens zijn eigen regels.
  • Conspiracy! – Een nieuwe Digital Trip mini game die spelers op cyborgs laat jagen in een verbazingwekkend alternatief game universum.
  • Extra singleplayer-missies, wapens en outfits.
  • Bespaar meer dan 25% op het totale pakket.
  • Bezitters van een Season Pass krijgen alle extra Watch Dogs content exclusief één week eerder.

 In Watch Dogs kruip je in de huid van Aiden Pearce, een briljante hacker en voormalig crimineel. Jouw verleden heeft geleid tot een gewelddadige familietragedie. Je gaat op jacht naar degene die jouw familie pijn heeft gedaan. Tijdens deze jacht hack je, manipuleer je en heb je de controle over alles wat in verbinding staat met het Central Operating System (ctOS) van de stad. Krijg toegang tot de beveiligingscamera’s, download persoonlijke informatie om je doelwit te vinden, beïnvloed verkeerslichten en het openbaar vervoer om je vijand tegen te houden… en nog veel meer.

 Watch Dogs laat spelers Chicago gebruiken als hun ultieme wapen en stelt hen in staat hun zoektocht naar wraak zelf te bepalen. Watch Dogs is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 mei 2014 voor for PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.