Tijdelijk geen activatiekosten bij Ziggo

De provider voor internet, televisie en telefonie heeft als tijdelijke actie geen activatiekosten, ook wel aansluitkosten genoemd. Vaak kan je het beste verschillende providers met elkaar gaan vergelijken in verband met de bijna moordende concurrentie op de markt, maar tevens ook alle aanbiedingen die de provider zelf heeft onder de loep nemen. Op de website van Ziggo kan vele pakketten en klantendeals bekijken, en tevens vind je elders op het internet nog aanvullende deals. Nooit zomaar afsluiten is dus het motto. Vind jouw beste deal door naar extra aanbiedingen te zoeken.

Bespaar niet alleen op activatiekosten

Zoals we al vertelden zijn er op het internet meer extra’s te vinden dan enkel op de activatiekosten. Laat je dus niet van de wijs brengen dat enkel dit een goede deal is. Je kan altijd eens kijken op deze link om meer aanbiedingen of leuke extra’s in beeld te krijgen. Het is ook mogelijk om je in te schrijven, zodat je geen enkele aanbieding of promotie meer mist. Je oriënteren op een provider kan geld opleveren, zeker als je abonnement bijna afloopt. De concurrentie is heftig te noemen, waardoor er steeds andere klantendeals te voorschijn komen.

Prijzen vergelijken loont

Dit is de strekking van dit stukje. Het vergelijken van prijzen van providers op het gebied van telefonie, internet en televisie loont. Het is zeker weten de moeite waard. En dan is vervolgens de tweede stap het vergelijken van de aanbiedingen van de provider, zoals bijvoorbeeld Ziggo zelf. Op de website van Computergeek is er tevens een kopje met prijsvergelijkers, zie deze pagina. Doe er je voordeel mee.

Tip: maak een notitie

Maak een notitie in je (uiteraard digitale) agenda om je eraan te herinneren wanneer je abonnementen aflopen. Doe dit ruim van te voren, zodat je genoeg tijd hebt om de beschikbare klantendeals van de providers en de uiteindelijk gekozen provider te bekijken en te vergelijken.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: