Samsung lanceert de Powerbot VR9000

Samsung lanceert de Powerbot VR9000. Dit is een robotstofzuiger met een grotere zuigkracht, automatische vloerreiniging en ultiem gebruiksgemak.

800_vr20h9050uw-sw_005_right-70-dynamic_black-2
Krachtig en schoon

Stofzuigen. Een even alledaags als saai klusje, dat je nu vol vertrouwen uit handen geeft. De nieuwe Powerbot VR9000 robotstofzuiger zorgt dankzij Samsungs Digital Inverter- en CycloneForce-technologie voor een krachtige zuigkracht en een minimale kans op verstoppingen. Dankzij de brede borstel wordt een groter oppervlak schoongemaakt en is de klus sneller geklaard.

Slim en wendbaar
De VR9000 kan prima op eigen benen staan. Dankzij de FullView Sensor™ ontwijkt de Powerbot de kleinste obstakels omdat hij voortdurend de omgeving scant. En met zijn Easy Pass™ wielen rijdt hij gemakkelijk over kabels en tapijthobbels. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de Powerbot zich vastrijdt. Bovendien is het niet langer nodig de robotstofzuiger handmatig te verplaatsen dankzij Point Cleaning™. Wijs met de afstandsbediening een bepaalde plek op de grond aan, en de stofzuiger maakt de stoffige plek in mum van tijd schoon. Gemak dient de mens.


Stijlvol en gebruiksvriendelijk
Het oog wil ook wat en ook daar komt de VR9000 goed voor de dag. De stijlvolle Powerbot heeft een strak uiterlijk en aantrekkelijk bedieningspaneel. Dankzij de transparante stofbak zie je precies hoeveel vuil er is opgezogen en wanneer de Powerbot geleegd moet worden.

De Samsung Powerbot VR9000 is vanaf midden oktober in de goudzwarte kleur ‘Airborne Copper’ verkrijgbaar voor een verkoopadviesadviesprijs van € 999.You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.