D-Link IP-bewakingscamera’s met donker glas

D-Link introduceert drie dome netwerkcamera’s met donker glas, zodat de kijkrichting van de camera zeer moeilijk te bepalen is voor inbrekers of winkeldieven. Het is zo goed als onmogelijk in te schatten wat de camera’s aan het filmen zijn. Alle drie de camera’s zijn goedgekeurd voor binnen- en buitengebruik, wat ze geschikt maakt voor de meeste toepassingen waarbij bijvoorbeeld bedrijfseigenaren een grote, drukke omgeving willen bewaken.

DCS-6210BS_A1_image L(Front)-c21fed-large-1412752378

Door de beeldsensors met twee tot drie megapixels kunnen beelden worden vastgelegd in een hoogwaardige resolutie tot Full HD 1080p, terwijl de lenzen zodanig zijn aangepast dat het donkere glas geen kwaliteitsverlies veroorzaakt.

De eerste camera in de nieuwe serie is de Smoked Glass Outdoor Full HD Vandal-Resistant Mini Fixed Dome Network Camera (DCS-6210BS). Deze vaste dome-camera met hoge resolutie is speciaal ontworpen voor gebruik in zware omstandigheden en moet zeer robuust, vandalismebestendig en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

De Smoked Glass Full HD WDR Varifocal Day & Night Outdoor Dome Network Camera (DCS-6314BS) is een professionele bewakingsoplossing met HD-beeldkwaliteit. De camera is voorzien van een lichtgevoelige sensor, Wide Dynamic Range (WDR)-technologie en infraroodlampen voor een goede beeldkwaliteit onder alle omstandigheden.

Tot slot introduceert D-Link de Smoke Glass Outdoor 20X Full HD WDR Speed Dome Network Camera (DCS-6915BS). Dit model combineert HD-weergave met een 20X optische zoom, 10X digitale zoom en een proportionele draai- en kantelfunctie.

Buiten camera

Ben je meer opzoek naar een moderne IP camera voor buiten? Kijk dan ook eens naar de Somfy Outdoor Camera. Deze camera is beschikbaar vanaf de zomer van 2018 en werd tijden de CES 2018 aangekondigd. Deze camera beschikt over een aantal slimme mogelijkheden, waaronder persoonsherkenning.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.