Pokémon fans worden verwend in de eerste maanden van 2016!

Pokémon fans worden door Nintendo verwend in de eerste maanden van 2016. Nintendo maakte gisteren bekend dat er drie nieuwe speciale-edition hardware bundels uitkomen voor de Nintendo 2DS. Deze worden op 27 februari uitgebracht. Als een eerbetoon aan de begindagen van Pokémon komen de special-edition hardware bundels in de kleuren transparant rood, blauw en geel. Daarnaast zijn de special editions ook uitgerust met de orginele versies van Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version of de Pokémon Pikachu edition. Welke versie je krijgt is afhankelijk van de console die je koopt.

N2DS_POKEMON_YELLOW_preBundle_EUA_PS

Afgaande van de foto’s die door Nintendo zijn vrij gegeven zullen de Nintendo 2DS edities warme nostalgische gevoelens opwekken bij de wat oudere gebruikers. Behalve de spellen komt ook elk systeem met een stickervel met 15 stickers om de Nintendo 2DS te versieren.

Heb je zelf een Nintendo 3DS? Niet getreurd. Voor de Nintendo 3DS komen er twee nieuwe cover sets uit. Deze covers kunnen gedownload worden uit de eShop. Hiernaast komen ook de oorspronkelijke oude versies beschikbaar in de eShop. Dit jaar verschijnt ook een verpakte versie van Pokémon Rumble World. Deze wordt door Nintendo op 22 januari gelanceerd voor Nintendo 3DS systemen. Dit spel was in april 2015 al beschikbaar als downloadbare game in de eShop. De verpakte versie geeft de verzamelaar ook de echte diskette.

PokSuperMysteryDungeon_RGB_EN

Op 19 februari verschijnt Pokémon Super Mystery Dungeon voor de Nintendo 3DS. Dit spel maakt 720 verschillende soorten Pokémon beschikbaar. In het spel heb je willekeurig samengestelde kerkers en bijna oneindig veel uitdagingen. Hiermee krijg je de kans op je team te versterken met enkele van de beroemste en legendarische en soms zelfs mythische Pokémon uit de geschiedenis van het spel. Spelers die dit spel aanschaffen voor 17 maart krijgen ook een downloadc0de voor een gratis thema voor het Nintendo 3DS HOME menu met afbeeldingen van Charizard, Pikachu, Buldasaur en vele andere Pokémon.

Afbeeldingen van alle hierboven genoemde Pokémon edities

This slideshow requires JavaScript.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.