Panasonic introduceert Performance-versie van de Toughpad FZ-Y1

Panasonic heeft vandaag de Performance-versie van de Toughpad FZ-Y1 20-inch 4K tablet geïntroduceerd. Het model beschikt over een krachtigere processor en een snellere grafische kaart dan de standaardversie en is de eerste Panasonic Toughpad-tablet met Windows 10 Pro. De Toughpad FZ-Y1 is een ideale tool voor designers, engineers en architecten en is gecertificeerd voor SolidWorks, de 3D CAD-oplossing van DassaultSystèmes.

FZ-Y1 Performance_cradle_front_02_white background_w10

De nieuwe Performance-versie van de Toughpad FZ-Y1 is de krachtigere versie van het standaardmodel dat eerder dit jaar op de markt kwam. De Performance-versie is voorzien van een krachtige 5e generatie Intel® CoreTM i7-5600U vProTM-processor met 4 MB cache en een processor van 2,6 GHz tot 3,2 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie. Ook heeft de tablet een speciale AMD FireProTM M5100 grafische kaart met 16 GB RAM en 256 GB SSD (optioneel 512 GB SSD) voor geavanceerde grafische toepassingen.

 

Ultra HD-tablet met A3-display

De Toughpad FZ-Y1 heeft een 20-inch IPS? multitouch-scherm met 4K Ultra HD-resolutie en is met 230 pixels-per-inch en een beeldverhouding van 15:10 ideaal voor het bekijken van en het werken met plannen en ontwerpen op A3-formaat. De tablet kan worden geleverd met een optionele Electronic Touch Pen, waarmee schetsen en aantekeningen kunnen worden gemaakt. Deze infraroodpen leest en herkent elke individuele pixel op het scherm, waarna de informatie via Bluetooth naar de tablet wordt verzonden.

FZ-Y1 Performance_cradle_back_right_01

Connectiviteit

De Performance-versie van de Toughpad FZ-Y1 is met een USB 3.0-poort, een gigabit LAN-poort, een HDMI 2.0-poort, een Mini DisplayPortTM en een dockingconnector volledig uitgerust voor zakelijk gebruik. Draadloze connectiviteit via Bluetooth en WLANgarandeert dat mobiele gebruikers altijd verbinding hebben; of ze nu op kantoor zijn of op locatie. De HD-webcam met microfoon maakt de Toughpad FZ-Y1 ook ideaal voor online vergaderen en via de HDMI 2.0 poort kan de tablet ook op locatie worden gebruikt als hoge resolutie monitor voor het bekijken van televisie-uitzendingen of filmopnames.

Het Windows 10 Pro-besturingssysteem garandeert uitstekende prestaties en een hoge veiligheid. Een downgrade naar Windows 7 Professional is mogelijk. Deze lichtgewicht, maar robuuste tablet is daarnaast ook bestand tegen een val van 76 cm hoogte.

Met accessoires als een draagtas en een optionele bureaucradle kan het device als desktop-pc en als tablet worden gebruikt. De cradle kan ook worden gekanteld zodat de tablet in tekentafelmodus kan worden gebruikt. Bovendien is een met VESA compatibele bevestigingsplaat leverbaar.

De Performance-versie van de Toughpad FZ-Y1 heeft drie jaar standaardgarantie met reparatie binnen 96 uur en is verkrijgbaar vanaf eind december 2015. Adviesprijzen vanaf € 4.300 excl. btw. Voor meer informatie: http://www.toughbook.eu/.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.