Overwin technisch uitdagende tracks in Overpass

Een nieuwe video onthult alle gelicenseerde voertuigen in OverpassTM, de nieuwe off-road simulatie die wordt ontwikkeld door Zordix Racing en uitgegeven door Bigben.

Trailer

Kruip achter het stuur van de beste all-terrain-voertuigen op de markt om de extreemste off-road-tracks te overwinnen. De game bevat 24 gelicenseerde buggy’s en quads*: 9 ATV’s (quads) en 15 UTV’s (buggy’s) van grote fabrikanten als Polaris, Yamaha, Arctic Cat en Suzuki. Gebruik deze veelzijdige voertuigen voor het overwinnen van steile hellingen, diepe kuilen en andere obstakels op de veeleisende off-road-tracks.

Met diverse uitdagingen om te overwinnen op gevarieerde terreinsoorten, moet je voor elke komende race je eigen strategie bepalen en een voertuig kiezen dat er het meest geschikt voor is. Pas je rijstijl en acceleratie aan, overweeg al je voertuigenopties, en plan de beste route om de race te winnen – lokaal of online.

Overpass

Overpass™ verschijnt op 27 november 2020 voor de PlayStation 4TM, Xbox One en pc (in de Epic Games Store) en op een later moment voor de Nintendo Switch™.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.