Nokia Asha 502 en 503 gelanceerd

Nokia heeft twee nieuwe toestellen gelanceerd. Het gaat om de Nokia Asha 502 en de Nokia Asha 503. Beide toestellen zijn zoals de naam al zegt gebaseerd op het Asha design. Een groot verschil is wel dat er nu een plastic doorzichtige bescherming aan de achterkant zit. De Asha’s zijn per direct beschikbaar in het IMEA gebied (India, Midden Oosten en Afrika). Wanneer en of de toestellen naar Europa komen is niet bekend.

Nokia_asha

De Nokia Asha’s hebben een 3” QVGA scherm met een resolutie van 240 x 320. De schermen worden beschermd door een laag Gorilla Glas 2. De toestellen komen verder met WiFi, Bluetooth 3.0, MicroSD slots. De batterij is de standaard 1,200 mAh batterij die ook in de Asha 501 zat. De camera is 5 mega pixel en heeft een flash functie. De video functie is niet aangepast en is nog steeds zeer slecht.

Het verschil tussen de 502 en de 503 zit hem in het volgende: De Nokia Asha 502 is een dual-sim toestel en ondersteund alleen 2G. De Nokia Asha 503 is beschikbaar is zowel single als dual-sim en heeft 3.5G connectiviteit.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.