NETGEAR introduceerde vandaag drie nieuwe WiFi Range Extenders

NETGEAR introduceerde vandaag drie nieuwe WiFi Range Extenders op de internationale CES beurs van 2015. De next-generation Nighthawk AC1900 WiFi Range Extender (EX7000), die een eervolle vermelding kreeg op de CES Innovations Awards, de AC1200 WiFi Range Extender (EX6150) en de AC750 WiFi Range Extender – Essentials Edition (EX3700), bieden allen een eenvoudige en effectieve manier om ‘dode’ WiFi-zones te verhelpen. De gebruiker ervaart optimale connectiviteit voor HD video streaming en online gaming via ieder apparaat en op elke plek in huis. NETGEAR zal de WiFi-extenders en andere nieuwe producten deze week aan de pers, klanten en channel partners demonstreren tijdens CES, in een suite in het Marriott Las Vegas.

netgear extenders

De drie extenders werken samen met alle routers en maken gebruik van NETGEAR FastLane, een technologie die twee WiFi-banden tegelijkertijd gebruikt voor het opzetten van een supersnelle draadloze verbinding die ideaal is voor HD video streaming en gaming. Naast het vergroten van het bereik van draadloze thuisnetwerken, kunnen de nieuwe Extenders ook ingezet worden als WiFi access points.

Dode WiFi-zones kunnen voor frustraties zorgen, maar dankzij ons uitgebreide productportfolio kan iedereen nu de juiste extender voor ieder thuisnetwerk vinden,” aldus Damir Skripic, senior product line manager bij NETGEAR. “Met de nieuwe Nighthawk AC1900 WiFi Range Extender hebben we de prestatiegrenzen verlegd en brengen we de snelste en krachtigste WiFi Range Extender ooit op de markt.

Via de Gigabit Ethernet poort kan verbinding worden gemaakt met apparaten als game consoles, smart tv’s of streaming players binnen het WiFi-netwerk. Wanneer de extender in Access Point Modus wordt gezet, kan er een bekabelde internetverbinding op de Gigabit Ethernet poort worden aangesloten om een nieuw WiFi access point of hotspot te creëren.

De nieuwe extenders worden geleverd met een vernieuwde NETGEAR genie® app, die voorzien is van een nieuwe look en feel, een eenvoudiger installatie en verbeterde functionaliteit, zoals access point modus en het instellen van toegangstijden met parental controls. De nieuwe Genie gebruikersinterface past zich automatisch aan op de schermgrootte van het apparaat waarop het wordt gebruikt, voor een optimale gebruikservaring op smartphones, tablets en PC’s.

De NETGEAR extenders werken ook met de gratis NETGEAR WiFi Analytics app voor Android™ tablets en smartphones, waarmee de gebruiker nog meer informatie ter beschikking heeft over de netwerkstatus, de signaalsterkte en de kanaalinterferentie.

Nighthawk AC1900 WiFi Range Extender (EX7000)

De krachtige NETGEAR Nighthawk AC1900 WiFi Range Extender (EX7000) is ontworpen voor het maximaal vergroten van het WiFi-bereik en levert 802.11ac prestaties met tot maar liefst 1900 Mbps* aan dual-band WiFi-snelheid. Deze eerste WiFi extender in de Nighthawk productreeks – NETGEAR’s premium lijn van 802.11ac draadloze netwerkproducten – maakt gebruik van een dual-core processor en is uitgerust met een geavanceerde en bijzonder krachtige versterker die een duizelingwekkende 700mW aan draadloos geweld levert, voor het moeiteloos penetreren van muren en een WiFi-bereik tot wel 1000 vierkante meter. Gecombineerd met drie high-gain omni-directionele externe antennes, zorgt de Nighthawk WiFi Range Extender voor een bijzonder sterk WiFi-signaal door het hele huis. De Nighthawk Extender ondersteunt de NETGEAR Beamforming+ technologie, die het WiFi-signaal focust op de draadloze apparatuur in het huis, waardoor dataverlies tot een minimum wordt beperkt en de WiFi-snelheid optimaal is.

De Nighthawk AC1900 WiFi Range Extender is uitgerust met vijf Gigabit Ethernet poorten die fungeren als een WiFi-brug, ideaal voor het aansluiten van maximaal vijf apparaten – game consoles, smart tv’s, streaming spelers, etc. – op het WiFi-netwerk, zonder dat er extra WiFi-adapters nodig zijn. Bovendien is alle opgeslagen media toegankelijk via de USB 3.0 poort.

AC1200 WiFi Range Extender

De NETGEAR AC1200 WiFi Range Extender (EX6150) is ontworpen om in een standaard stopcontact te passen en het is de eerste WiFi-extender van dit formaat die 802.11ac prestaties levert met tot 1200 Mbps aan WiFi-snelheid. De extender is moeiteloos te installeren, dankzij de Smart LED indicatoren die de optimale plaatsing voor de meest effectieve WiFi-dekking aangeven.

Net als de Nighthawk WiFi Range Extender, verbetert de AC1200 WiFi Range Extender
het bereik van het thuisnetwerk en behoren frustrerende ‘dode’ WiFi-zones tot het verleden. Met de AC1200 wordt gamen zonder vertragingen mogelijk en kunnen gebruikers genieten van streaming video zonder haperingen, dankzij de snelheid en de prestaties van 802.11ac WiFi. Via de Gigabit Ethernet poort kunnen bovendien bedrade apparaten worden aangesloten op het WiFi-netwerk.

AC750 WiFi Range Extender

De AC750 WiFi Range Extender heeft een handig stopcontactontwerp voor eenvoudige plaatsing. De AC750 is voorzien van dual-band WiFi met snelheden tot 750 Mbps, externe antennes voor betere prestaties en een Ethernet poort om bedrade apparaten aan te sluiten op het draadloze netwerk. De AC750 geeft een boost aan elk bestaand WiFi-netwerk en zorgt voor een sterk verbeterde draadloze ervaring door het hele huis voor alle WiFi-apparatuur, zoals tablets, laptops, smart tv’s en smartphones.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.