Misfit breidt aanwezigheid op Europese markt uit

Misfit, producent van veelzijdige draagbare technologie met een focus op modieus design, kondigt aan dat het de komende maanden zijn aanwezigheid in de retail-kanalen van Europa en het Midden-Oosten drastisch gaat vergroten. Misfit werd eind 2015 overgenomen door Fossil Group, en toont met deze uitbreiding interesse in de wereldwijde groei van het merk. De producten van Misfit, waaronder de Misfit Ray Fitness en Sleep Monitor, het nieuwste product in een reeks stijlvolle trackers, zijn vanaf nu breed beschikbaar via retailers gespecialiseerd in consumentenelektronica, mode en sieraden, zoals Bijenkorf, Galeria Inno en Bol.com.

misfit

“We zijn erg blij dat Misfit-producten, met name de Misfit Ray Fitness en Sleep Monitor, nu veel breder verkrijgbaar zullen zijn in Europa. We willen in het gat springen dat op dit moment bestaat op de bestaande markt voor stijlvolle wearables”, zegt Niels van der Valk, Regional Director CE EMEA. “Misfit-producten onderscheiden zich door hun minimalistische en modieuze design, de lange batterijduur, en waterbestendigheid. Deze eigenschappen maken Misfit-producten tot de paar die werkelijk wearable zijn en altijd aan staan.”

OTH958576
OTH958576

Misfit Ray, de nieuwste toevoeging aan Misfit’s productcatalogus, werd aangekondigd en zeer positief ontvangen tijdens CES 2016. Met een diameter van slechts 12mm en een lengte van 38mm is de Ray slank en zeer draagbaar. De Ray heeft een aanpasbare ronde aluminium body, en kan worden gedragen met Misfit-accessoires of met accessoires van andere merken, bijvoorbeeld om de pols of als ketting. Ray kan zo eenvoudig een mooie aanvulling zijn op horloges, armbanden of elegante sieraden. Dankzij het elementaire design kan Ray eenvoudig worden gepersonaliseerd. Ray is elegant of sportief, sensueel of juist stoer, opvallend of subtiel, en is momenteel verkrijgbaar in Rose Gold of Carbon Black.

Tegelijkertijd ligt onder de minimalistische vormen van Ray krachtige technologie verborgen, die activiteit en slaap meet met een 3-axis accelerometer en die, net zoals bij de Misfit Shine 2, voorzien is van een trilmotor die genuanceerde gebruikers-feedback mogelijk maakt. In combinatie met een multicolor LED, biedt Ray meldingen van inactiviteit, tekst- en telefoonnotificaties en een stil alarm. Net zoals bij de andere Misfit wearables, hoeft Ray niet te worden opgeladen (met vervangbare batterijen die tot wel zes maanden meegaan) en is hij waterbestendig tot een diepte van 50 meter.

OTH890024-C
OTH890024-C

Misfit Ray is compatibel met Misfit Link, de revolutionaire software-ervaring die je wearable omtovert tot een afstandsbediening voor de wereld om je heen. Communiceer met vrienden, schakel je verlichting in, zet een muziekje op, of neem een selfie, allemaal met een paar taps

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.