Microsoft stop met verkoop Surface Pro 2

Nadat je een nieuw product op de markt zet wil je natuurlijk het oude product uit de schappen hebben. Nu neemt Microsoft dit wel heel letterlijk. Na de release van de Microsoft Surface Pro 3 is de Surface Pro 2 direct uit de webshop verdwenen. Als je een oude link volgt dan kom je op de voorpagina terecht van de Microsoft store.

surface_2

Het lijkt er dus op dat je nu snel moet zijn als je nog goedkoop een Surface Pro wilt kopen. Maar het is eigenlijk ook wel de vraag of je wel een Surface Pro 2 moet willen? Het apparaat is een stuk zwaarder en lomper waardoor het niet lekker werkte. Daarnaast waren de aansluitingen, rekenvermogen en batterijduur zeer beperkt vergeleken met de Surface Pro 3.

Laagste prijs

De laagste prijs is bij sommige modellen op het moment van schrijven sinds half oktober al gedaald met 25 procent. Zo is de Suface Pro 2 128 GB al voor 600 euro te koop, terwijl de laagste prijs op 13 oktober nog 800 euro was. De Suface Pro 2 64 GB heeft ook een laagste prijs van 600 euro, maar het aantal winkels dat deze tablet op voorraad heeft is ook een stuk kleiner. De 256 GB Pro 2 is na het 128 GB het meest gezakt en wel met 150 euro van 999 euro naar 849 euro.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.