Isreal Secret Intelligence Service Mossad gehacked

Verschillende online groeperingen hebben samen een online aanval gedaan op Israël. De officiële website van de Isreal Secret Intelligence Service Mossad was het doelwit van de aanval. De aanval bestond uit een DDOS aanval en daarna een hack. Bij deze actie zijn de gegevens van 30.000 medewerkers van de Mossad uitgelekt.

OpIsrael-Mossad-Website-breached

Onder de groeperingen die de aanval hebben uitgevoerd vallen Sector404, Anonymous en RedHack. Volgens bronnen was Sector404 verantwoordelijk voor de DDOS aanval en waar Anonymous en RedHack uiteindelijk hebben ingebroken. De data is vervolgens gelekt op Twitter en Google Docs. Deze data bevat gegevens zoals sofinummer, emailadres, volledige naam, postcode, telefoonnummers, stad en landen.

Het is voor de groepering best lastig om de data online te houden. Google en Twitter hebben de data al verwijderd, en zo nu en dan is er een nieuwe bron waar de data staat maar is dan daarna ook weer verwijderd. Wij hebben de data wel in ons bezit maar zullen dit niet posten op het internet.

De hackers geven aan dat dit een voorproefje is van wat er op 07 april 2013 staat te gebeuren, wij zijn benieuwd!

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.