Hoe kan je ervoor zorgen dan je iPhone langer meegaat

Je hebt eindelijk die nieuwe iPhone 6S gekocht, je hebt er maanden voor gespaard en daar is ie dan eindelijk. Nu wil je hem natuurlijk ook zo lang als mogelijk heel houden. Het beste wat je dan kunt doen is op voorhand een stevig hoesje voor je toestel kopen. Er zijn veel soorten Iphone 6s hoesjes, en daarom een paar tips.

Bookcase

Een bookcase hoesje is een van de weinige soorten hoesjes die ervoor zorgt dat zowel de voorkant als de achterkant beschermd word. De voorkant wordt bescherm door een stuk stof die over het glas gaat, met een goede stevige achterkant. Ik heb zelf dit type hoesje heel veel gebruikt, en het heeft voor mij heel veel valschade voorkomen.

bookcase

Klikhoejes

Het meest gebruikte soort hoesje is het type waar je hem gewoon inklikt. Dit is ideaal in gebruik, je kan hem makkelijk wisselen en er is een mega assortiment van. Het grote nadeel is dat dit soort hoesjes vooral de achterkant beschermen, een val op het glas is alsnog dodelijk voor je telefoon. Erg handig is een extra opstaand randje zodat ook een val met het glas naar beneden overleefd wordt.

????????????????????????????????????

Ultra bescherming

Ben je gewend van jezelf dat je alles uit handen laat vallen? Je hebt natuurlijk ook nog de bescherming van hoesjes zoals bijvoorbeeld Otterbox. Hiermee word je telefoon in een cover gedaan en (vaak) dichtgeschroefd. De telefoon is met de meeste van dit soort hoesjes waterdicht voor 30 minuten, en beschermd tegen vallen van een hoogte tot 12 meter. Je betaald natuurlijk dan wel de hoofdprijs, maar je krijgt ook de hoofdprijs qua bescherming.

Otterbox-Pursuit-40-Pic1

 

Overige tips

De bescherming van de buitenkant is natuurlijk niet het enige belangrijkste. Let bijvoorbeeld ook op het opladen. Probeer de accu niet onder de 20% te laten komen voordat je hem oplaad. Maar laad hem ook niet op als hij nog boven de 80% zit. Hiermee hou je de accu in top conditie. Wat behalve dat ze snel stuk gaan bij vallen is het andere grote probleem dat de iPhone zo’n slechte accu heeft.

 

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.