FMSummit brengt Nederlandstalige ontwikkelaars bijeen

FileMaker kondigt de negende editie van het ontwikkelaarscongres FMSummit aan. Deze bijeenkomst, gericht op app-ontwikkelaars uit Nederland en Vlaanderen, wordt georganiseerd door Lesterius en vindt op 10 en 11 oktober 2016 plaats in Antwerpen. De focus ligt vooral op de mogelijkheden van de nieuwe FileMaker-versie 15.

FileMaker Logo

In twee dagen kunnen ontwikkelaars hun vaardigheden ontwikkelen of verbeteren, maar ook nieuwe collega’s ontmoeten en inspiratie opdoen. In totaal kunnen zij meer dan 15 sessies volgen over het ontwerp van oplossingen, mobiele toepassingen, web technologie en best practices. Allemaal voor de ontwikkeling van apps op maat voor iPad, iPhone, Windows, Mac en webbrowsers. Ook developers die nog weinig ervaring met FileMaker hebben, kunnen in de sessies inspiratie opdoen voor toekomstige projecten.

De FMSummit in Antwerpen biedt een kijkje in allerhande FileMaker-onderwerpen, van klantverhalen tot concrete ontwikkelvragen. Het is gericht op ontwikkelaars, eindgebruikers, IT-specialisten en beslissers uit het zakenleven, onderwijs en publieke sector. Tijdens de conferentie wordt dieper ingegaan op zaken als scripts, security, prestatie, lay-outs en FileMaker Go.

Het complete programma en een overzicht van de sprekers op FMSummit 2016 is hier te vinden: http://www.fmsummit.info/.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.