Gun je computer een langere levensduur

Als je PC of notebook trager wordt is de Philips interne Ultra Speed Solid State Drive (SSD) een doeltreffende oplossing om je systeem nieuw leven in te blazen, in plaats van het te vervangen. Philips interne 2.5” SATA Ultra Speed SSD’s verbeteren de responsetijd van je computersysteem en ondersteunen snellere opstart- en laadtijden van programma’s.

De drives zijn gebaseerd op flash-geheugen en bevatten geen bewegende delen waardoor ze energiezuinig, minder schokgevoelig en geluidloos zijn. Traditionele harddisks gaan kapot of verliezen data door schokken of stoten. Solid state drives zijn veel minder fragiel en verbruiken minder stroom, wat voor notebooks fijn is omdat de accu dan langer meegaat.

Perfecte oplossing voor veeleisende toepassingen

De maximale leessnelheid van deze Philips SSD bedraagt 550MB/s* en is daarmee de perfecte oplossing voor multitasking en veeleisende toepassingen zoals 4K UHD-videobewerking en high-end gaming. Philips interne 2.5” SATA II Ultra Speed SSD’s zijn geschikt voor gebruik in desktops en notebooks die 2.5” SATA ondersteunen en zijn ontwikkeld voor gebruik onder Windows, Mac OS en Linux. De online beschikbare handleiding beschrijft stap voor stap het installatieproces zodat je snel weer met je computer aan de slag kunt.

Informatie

Philips SSD 2.5″ SATA III Ultra Speed SSD 480, consumentenadviesprijs € 74,99. Deze SSD is ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 120, 240 en 960GB en onder andere verkrijgbaar bij Coolblue.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.