Geld verdienen met je blog hoe doen wij dit?

Bloggen is een hele leuke hobby, maar voor ons met meerdere blogs is het ook een onderneming. En een onderneming moet geld verdienen. Nu zijn wij op het punt gekomen dat de bezoekers hoog genoeg zijn gekomen om regelmatig met bedrijven te kunnen samenwerken. Deze samenwerkingen doen we doormiddel van gesponsorde content. Om opdrachten hiervoor te verzamelen gebruiken wij Hulc.

Wat is Hulc

Hulc is een online platform waar adverteerders een opdracht kunnen plaatsen. Deze opdracht wordt vervolgens voor bloggers zoals ons zichtbaar, en hierop zouden wij kunnen reageren. Hierbij moet je een reactie eigenlijk zien als een offerte. Als de adverteerder vervolgens je offerte ok vindt, dan gaan ze akkoord en kan je de opdracht uitvoeren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er nog vragen zijn over de offerte, en hier komt het mooie van Hulc. De opdracht hoeft dan vervolgens niet geweigerd te worden, maar er kan gewoon op het platform over worden gesproken. Hierdoor kan je vaak alsnog tot een compromis komen waarbij zowel de bloggers als de adverteerder tevreden is.

Waarom wij voor Hulc hebben gekozen

Wij maken nu drie maanden gebruik van Hulc en we hebben tot nu toe elke maand ons doel omtrent de inkomsten gehaald. Dit komt mede omdat er heel veel verschillende soorten adverteerders met Hulc samen werken. De platformen waarmee we eerder werkte miste de adverteerders op IT/computergebied en hierdoor waren die platformen voor ons niet echt nuttig.

Snelle betalingen

Een ander belangrijk punt voor elke blogger is natuurlijk de betaling. Elke blogger die eens een samenwerking met een bedrijf heeft gehad kan beamen dat de betalingstermijnen soms erg lang zijn. En als blogger wil je gewoon je centjes hebben. Het voordeel met Hulc is dat je gewoon elke maand betaald krijgt. Elke afgeronde en geaccepteerde opdracht wordt de volgende maand betaalbaar. Als voorbeeld: Een artikel die door de adverteerder op 30 december word geaccepteerd kan je op 1 januari factureren aan Hulc, onze ervaring is dat Hulc vervolgens binnen 7 dagen uitbetaald.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan op Hulc.nl; Wij hadden binnen 1 week onze eerste opdracht binnen. Laat je in de reacties weten wat jouw ervaringen zijn met Hulc?

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.