Gamer’s Heaven start unieke game-veiling voor 3FM Serious Request 2015

Vanaf vandaag lanceert Gamer’s Heaven een unieke game-veiling voor 3FM Serious Request in Heerlen. In samenwerking met een aantal game-uitgevers, Media Markt en Gamekings, zijn 20 unieke en exclusieve artikelen verzameld. Deze artikelen worden via een speciaal voor deze actie gecreëerde veilingpagina geveild. De opbrengst gaat naar het goede doel van 3FM Serious Request: het helpen van kinderen in conflictgebieden.

w708.1e229

De veiling biedt een bonte mix van gewilde limited editions, goodies en artikelen die uit de persoonlijke collectie van verschillende Gamekings-presentatoren komen. Enkele hoogtepunten zijn een Diablo Collectors Edition Chess Set met 32 custom crafted schaakstukken (waarde €300,-), een unieke God of War 3 Mediakit, een Guerrilla Games-pakket met onder meer een gesigneerde Killzone Visual Design Limited Edition, een exclusieve SEGA E3-tas en een Destiny Ghost Replica.

3FM Serious Request Veiling

Sony PlayStation stelt daarnaast twee hospitality tickets voor de UEFA Champions League wedstrijd PSV –Atlético Madrid (waarde €350,-) ter beschikking. Alle items zijn hier te vinden.

Gamekings ondersteunt de veiling middels twee livestreams (vrijdag 18 december van 16.00 tot 18.00 uur en op zondag 20 december van 14.00 tot 16.00 uur) in combinatie met een tweedaagse editie van Gamer’s Heaven in ‘t Royal Theater te Heerlen. De oude bioscoop wordt omgetoverd tot een grote arcadehal waar iedereen mee kan doen aan onder andere FIFA 16-, Super Smash Bros.-, Hearthstone- en Mario Kart-competities.

Ook is de multiplayer-modus van PlayStation 4 exclusive Uncharted 4: A Thief’s End speelbaar tijdens het evenement. In de bioscoopzaal zullen op het grote scherm allerhande competities en challenges gespeeld worden. De toegang is geheel gratis en voor alle leeftijden. Bioscoop Royal ligt op loopafstand van station Heerlen en op de looproute naar het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: