Firstlook BattleCon: twee volle dagen Multiplayer Mayhem

Firstlook BattleCon is een gloednieuw game-evenement, geheel gewijd aan de meest populaire vorm van gamen: tegen elkaar. Dagelijks nemen tienduizenden gamers het in Nederland tegen elkaar op, online of offline, 1-tegen-1 of in teamverband, voor de ranking of puur voor de lol. Firstlook BattleCon draait om deze ‘onderlinge strijd’ tussen gamers: Multiplayer Mayhem!

5e6fc5ac-8656-4338-8b58-35e47a421864

In het weekend van 7 en 8 mei zijn in Rotterdam Ahoy tientallen ‘Battlegrounds’ en ‘Challenge Zones’ met 500 verschillende toernooien in meer dan 20 verschillende games te vinden. Honderden Xbox One’s, PlayStation 4’s, PC’s, WiiU’s en handhelds staan klaar voor de bezoekers. Alle populaire competitieve games van het moment zoals FIFA, Call of Duty, CS:GO, Rocket League, Hearthstone en Street Fighter, maar ook andere (retro) toppers zijn speelbaar. Er wordt gestreden om duizenden prijzen.

Firstlook BattleCon heeft laagdrempelige competities waar iedereen aan mee kan doen en professionele wedstrijden om naar te kijken. Firstlook BattleCon is pure Multiplayer Mayhem met honderden competities waaraan je mee kunt doen wanneer je maar wil. Dus niet vooraf inschrijven, maar langslopen en instappen. Elke competitie is kort, wordt meerdere keren per dag gespeeld en er bestaat geen maximum aan het aantal keren dat je kunt meedoen. Uitschakeling is daarom nooit definitief, je kunt de volgende ronde gewoon weer instappen of naar een andere game lopen.

Op Firstlook BattleCon kun je naast gamen ook volop genieten van een groot podium met onder meer demo matches, workshops en seminars van pro-gamers. Daarnaast is er ook een Market Place vol met de nieuwste hardware, games en toffe merchandise.

Firstlook BattleCon is zoals die epische gamesessies met je vrienden thuis op de bank, maar nu in een spectaculaire ambiance en met een groot aantal prijzen!

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: