Cooking Mama: Bon Appétit

Niets smaakt zo goed als Mama’s maaltijden! In Cooking Mama: Bon Appétit! moet je samen met Mama diverse recepten perfect uitvoeren en nieuwe recepten ontgrendelen om je kookkunst tot het uiterste te beproeven. Met handig gebruik van de Nintendo 3DS-stylus bereid je allerlei gerechten, uiteenlopend van exotische maaltijden tot snacks.

CTR_CookingMama_PS_HOL

Het spel beproeft je vaardigheden met meer dan 60 recepten, terwijl je ook buiten de keuken aan de slag kunt in speltypen als ‘Let’s Help Mama!’ en ‘Let’s Help Harvest’, met leuke minigames die je vaardigheden en reflexen testen. Spelers die het kookplezier met vrienden willen delen, kunnen de Download Play-functie gebruiken om met twee tot vier spelers te strijden in 15 minigames. Deze minigames zijn al meteen beschikbaar – en hier is slechts één exemplaar van het spel voor nodig*. Voor spelers die het spel een persoonlijk tintje willen geven, komen na de lancering exclusieve items beschikbaar via SpotPass.

Beschikbaarheid

Cooking Mama: Bon Appétit! verschijnt op 6 maart voor Nintendo 3DS- en 2DS-systemen, in winkels en in de Nintendo eShop.

Screenshots

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.