Bose toont bluetoothspeaker met ondersteuning voor spraakbesturing

Bose heeft vrijdag een draagbare luidspreker gepresenteerd. De Portable Home Speaker werkt met wifi en bluetooth en biedt ook ondersteuning voor verschillende stemassistenten. De speaker kan overweg met Google Assistent en Amazon Alexa. Muziek kan daarnaast via AirPlay 2 van Apple en via Spotify Connect worden afgespeeld.

Het ontwerp is cilindervormig, ongeveer zoals de in 2017 uitgebrachte Bose-speaker SoundLink Revolve. Hierdoor komt uit elke kant van de speaker geluid. Ook heeft de luidspreker een handvat. Volgens Bose kunnen meerdere luidsprekers aan elkaar gekoppeld worden, bijvoorbeeld om muziek in verschillende kamers in huis te laten afspelen. Ook oudere speakers van Bose kunnen daar later dit jaar aan worden gekoppeld. Volgend jaar wordt een optie voor stereogeluid toegevoegd.

Bose-speaker nog niet in Nederland

De Portable Home Speaker maakt gebruik van USB-C om de accu op te laden. Op een volle lading gaat de speaker twaalf uur mee. Het apparaat gaat 349 dollar kosten, omgerekend zo’n 315 euro. Het is onduidelijk wanneer de luidspreker in Nederland op de markt komt. Ook is onbekend wat het apparaat in Nederland zal gaan kosten.

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.