Beleef het boerenbestaan in Farmer’s Dynasty

Bigben en Toplitz Productions presenteren met plezier een nieuwe gameplayvideo van Farmer’s Dynasty. Deze game laat je het echte boerenbestaan beleven in grote open gebieden vol boerderij-activiteiten. Na de positieve ontvangst van Steam-spelers bij de ‘vroegtijdige toegang’-lancering op Steam, komt de game op 7 november 2019 beschikbaar voor Xbox One en PlayStation®4 en later voor de Nintendo Switch™.

Trailer

Farmers Dynasty

Droom je al jaren van een leven op het platteland? Die droom kan werkelijkheid worden met Farmer’s Dynasty: keer terug naar de natuur en word een boer.

Je begint met eenvoudig boerengereedschap maar kunt al snel genieten van diepgaande gameplay, waarin je moet bouwen, repareren en oogsten. Verbeter je opbrengst door nieuwe landbouwfaciliteiten aan te schaffen, zoals kassen en silo’s, en doe je best om een van de beste boeren in het dorp te worden.

Het sociale aspect speelt ook een belangrijke rol in deze game. Aan het eind van je werkdag kun je deelnemen aan dorpsactiviteiten om te ontspannen en je sociale leven te ontwikkelen. Maak kennis met je buren en breng tijd met ze door. Deze interacties kunnen leiden tot een romantische relatie en gezinsleven op het platteland.

  • Geniet van het boerenleven: bouw je boerderij, begin een gezin en bewerk je land.
  • Speel een unieke mix van een boerderijsimulator, levenssimulatie en managementgame.
  • Bouw en repareer je boerderij en breid hem naar eigen wens uit.
  • Ga waar je wilt in de open plattelandswereld.
  • Help je buren in verschillende missies om sociale punten te verdienen.
  • Een realistische simulatie: leer hoe je verschillende boerderijmachines gebruikt en verdiep je in groeicycli om de opbrengst van je gewassen te maximaliseren.

Farmer’s Dynasty komt op 7 november 2019 beschikbaar voor Xbox One en PlayStation®4 en later voor de Nintendo Switch™.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.