Betaal je schoolgeld met Bitcoin

Een tijdje geleden verscheen Bitcoin op het speelveld, en bitcoin begint de wereld te veranderen. In het begin geloofde nog niemand in een digitale valuta, zonder hoofdbank of thuisland. De laatste maanden komt er steeds meer verandering in. Restaurants beginnen Bitcoin te accepteren, hiervoor waren er al websites en winkels. Er is zelfs een Bitcoin pinapparaat. Maar nu komt Bitcoin ook binnen in de educatieve wereld.

De Universiteit van Nicosia (UNic) is een universiteit in Cyprus met meer dan 5.000 studenten. De universiteit wordt wereldwijd erkent als universiteit. Vandaag heeft de Universiteit van Nicosia bekend gemaakt dat hun studenten vanaf volgend schooljaar hun schoolgeld betalen via Bitcoin.

De universiteit gelooft dat het accepteren van Bitcoin internationale studenten helpt met het betalen van hun schoolgeld. En hiermee de moeilijke en dure internationale betalingen wegneemt.

Daarnaast komt de universiteit met een officiële masteropleiding in het handelen, kopen, verkopen en gebruiken van Bitcoins.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.