Bellen in EU uit je Nederlandse bundel

Het is één van de grootste ergernissen bij mobiele gebruikers. Bellen naar of in het buitenland kost de ‘hoofdprijs’. Je gaat skiën in Oostenrijk, kamperen in Frankrijk of gewoon een weekend naar Londen en je moet maar hopen dat de telefoonrekening bij thuiskomst meevalt. T-Mobile maakt een einde aan deze ergernis en aan de hogere tarieven voor bellen in en naar Europa. Met het nieuwe abonnementenmodel ‘Stel Samen & Stel Bij’ (vanaf 19 januari verkrijgbaar) kunnen klanten tot 120 minuten bellen naar, in en tussen EU-landen uit hun eigen belbundel. Gebeld worden is gratis en het sturen en ontvangen van SMS binnen de gehele Europese Unie is ook gratis.

Mark Klein (CEO T-Mobile): T-Mobile maakt een einde aan de jarenlange standaarden in de telecomwereld die niet meer uit te leggen zijn. Dat bellen aan de Côte d’Azur zoveel duurder moet zijn dan in Amstelveen is vreemd, operators in heel Europa houden elkaar in een wurggreep. Wij willen dat hier een einde aan komt en maken het vanaf nu mogelijk om gewoon vanuit je eigen belbundel te bellen in de Europese Unie.

Telecomconventies op de schop

Recentelijk kondigde T-Mobile aan een einde te maken aan andere telecomconventies. Zo krijgen nieuwe klanten vanaf 19 januari de volledige vrijheid om zelf hun eigen bel- en internetbundel maandelijks bij te stellen. Omhoog, omlaag of zelfs helemaal uit. Tevens maakt T-Mobile als eerste veel meer inzichtelijk wat de kosten van een telefoon of tablet zijn bij aanschaf van een abonnement. En klanten krijgen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze hun telefoon willen betalen; alles vooraf, per maand of een combinatie daarvan. Na de contractsperiode vervalt de maandelijkse toestelbetaling automatisch.

Bellen zoals Thuis

Een van de onderdelen van het nieuwe abonnementenmodel ‘Stel Samen & Stel Bij’ is Bellen zoals Thuis. Klanten kunnen iedere maand tot 120 minuten bellen naar, in en tussen alle EU-landen + Noorwegen, Zwitserland en IJsland (zone 1) uit hun Nederlandse belbundel. Het ontvangen van telefoontjes in de EU wordt gratis. Het ontvangen van sms was al gratis, maar nu wordt ook het versturen van sms’jes in de gehele EU gratis. En met de speciale Travel & Surf datapassen van T-Mobile is het al mogelijk om tot 5x goedkoper dan de huidige gereguleerde tarieven mobiel te internetten binnen de EU.

Nieuw abonnementenmodel Stel Samen & Stel Bij

Vanaf 19 januari is het nieuwe abonnementenmodel ‘Stel Samen & Stel Bij’ verkrijgbaar voor klanten. De belangrijkste voordelen van ‘Stel Samen & Stel Bij’ bestaan uit de mogelijkheid om maandelijks de bel- en internetbundel aan te passen, zelf te bepalen op welke manier je betaalt voor je telefoon en dus Bellen zoals Thuis. Vanzelfsprekend krijgen alle klanten die kiezen voor ‘Stel Samen & Stel Bij’ ook automatisch 4GMAX. Met 4GMAX krijgen klanten een stabiele mobiele internetverbinding en snelheden tot 120Mbps zonder onverwachte internetkosten.
 
De prijzen van dit nieuwe abonnement en de bijbehorende voordeelbundels worden binnenkort bekendgemaakt. Voor huidige klanten is er, onder voorwaarden, de mogelijkheid over te stappen naar dit nieuwe abonnement.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.