Bekijk live de beelden van je bewakingscamera

Beveiligingscamera’s? Die zijn tegenwoordig zo geavanceerd, dat je de beelden van je beveiligingscamera live kunt bekijken. De hedendaagse manager namelijk wil continu op de hoogte zijn van wat er zich in het bedrijf afspeelt, zowel tijdens als buiten de reguliere openingstijden. Ook huiseigenaren maken gebruik van het live volgen van de beelden die door de beveiligingscamera zijn gemaakt. Onlinecamerashop.nl heeft een keur aan camera’s waarmee je online voortdurend op de hoogte blijft van wat er zich in bepaalde ruimtes zoal afspeelt.

Camera beelden live bekijken

Tegenwoordig kijk je met je smartphone, je laptop of je tablet overal waar je wilt naar de beelden. Dat kan thuis op de bank, maar ook wanneer je in het buitenland zit. Live meekijken met je beveiligingscamera kan op diverse manieren. Nog altijd is het aanschaffen van een monitor een optie, doorgaans kiezen de meeste mensen voor een app of specifieke software. Meestal wordt de camera geleverd inclusief app of software. Vervolgens is het slechts een kwestie van installeren op de tablet, computer, smartphone of laptop. Tegenwoordig is het ook

Verander het wachtwoord

Het op deze wijze meekijken met de beveiligingscamera is prettig. Wat wel belangrijk is, is dat wanneer je camera op het internet aangesloten is je de camera ook goed beveiligd. Hacken is van alle tijden en het is daarom raadzaam om je daartegen te wapenen. Een goed begin is door geen gebruik te maken van het standaard wachtwoord. Vervolgens dient het nieuwe wachtwoord niet makkelijk te raden te zijn. Veel voorkomende wachtwoorden zoals “welkom 123”, zijn standaarddingen waarop een hacker checkt. Ook is een geschikte firewall – tussen beveiligingscamera en computer- een uitstekende middel om hackers en andere nieuwsgierigen te weren. Dan werp je weer een extra obstakel voor de voeten.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.