Amerikaanse Netflix op je Wii

Netflix is leuk, ik heb er eerder over geschreven en ik denk dat het zeer zeker de toekomst heeft. Alleen Netflix in het Nederlands is klein, heeft weinig content en loopt vooral ver achter qua seizoenen. Het heeft dus grote voordelen als je naar de Amerikaanse Netflix kijkt. De oplossing in deze blog werkte voor mij op dit moment, en ik ga er vanuit dat het ook op je Wii U, Playstation en andere devices werkt. Ik heb het zelf alleen getest op mijn Wii. Aangezien Neflix dit soort gebruik eens per zoveel tijd blokkeert zal ik proberen dit artikel zo up to date mogelijk te houden.

netflixjpg

Voor de Wii moet je de volgende stappen volgen:

 1. Op het home scherm druk op de ronde Wii knop.
 2. Ga vervolgens naar Wii instellingen
 3. Op pagina 2 ga naar Internet
 4. Kies verbindingen
 5. Kies je verbinding
 6. Kies veranderen
 7. Klik op pijltje naar rechts tot je bij Automatisch DNS komt
 8. Kies hier geavanceerde instellingen
 9. Vul hier de volgende DNS servers in:
  1. 213.005.182.117
  2. 109.123.111.024
 10. Druk op OK en kies hierna opslaan
 11. De Wii informeert je vervolgens dat de verbinding getest moet worden, kies Oke.
 12. Herstart je Wii

Als je na deze stappen naar Netflix gaat dan heb je toegang tot de Amerikaanse Netflix. Werkt het op dit moment voor jouw ook op andere devices? Laat het me dan weten door een reactie achter te laten. Werkt het niet meer? Laat het dan ook horen, dan kan ik de blog weer aanpassen.

You May Also Like

1 comment

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.