Alcatel 3X Indrukwekkend beeld, vanuit elke kijkhoek

In onze moderne levens is de Alcatel 3X de ideale sidekick, met hoogwaardige features in een compleet pakket. Naast een vloeiende gebruikservaring dankzij de Octa-Core-processor, biedt de Alcatel 3X adembenemende beelden dankzij het grote HD+ Super Full View-scherm en de drievoudige camera.

Geniet van de hd-weergave en leg alle details en kleuren vast op het grote 6,52-inch Super Full View-scherm. Met de 85 procent screen-to-body-ratio biedt de Alcatel 3X een indrukwekkende allround weergave. De drievoudige 16-, 8- en 5-megapixelcamera aan de achterzijde beschikt over AI-scènedetectie, supergroothoek en real-time bokeh.

De prestaties van de Alcatel 3X zorgen voor een optimale gebruikservaring. Dankzij 64GB opslagcapaciteit en de duurzame batterij met een vermogen van 4000 mAh, ben je de hele dag draadloos en flexibel bereikbaar.

Dankzij de ondersteuning van Google Lens en Google Assistant haal je nóg meer uit je Alcatel 3X. Naast de leuke geanimeerde AR-characteristics, heeft deze Alcatel een stijlvol design met 2.5D dubbelzijdig glas.

Verkrijgbaarheid

De Alcatel 3X is nu verkrijgbaar vanaf 159,99 euro in de kleur Jewelry Black.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: