WRC 8 is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Na het commerciële succes en de hoge beoordelingen van de versies voor pc, PS4™ en Xbox One die op 5 september verschenen, arriveert WRC 8 – de officiële game van het FIA World Rally Championship – vandaag in Europa op de Nintendo Switch™. Nadat zowel fans als pers de game hebben bestempeld als de nieuwe standaard voor rallygames, kunnen nu ook Nintendo Switch™-bezitters achter het stuur kruipen om de kick van rally-racen te ervaren.

WRC 8 biedt spelers realistische, simulatiegebaseerde gameplay met gloednieuwe physics voor wagens en ondergronden, en unieke, dynamische weersomstandigheden voor elk land.

Met 52 internationale rallyteams, 100 speciale stages in 14 landen en een selectie van legendarische wagens uit de WRC-geschiedenis, is dit de meest complete rallysimulatie ooit gemaakt. De Career-modus is van de grond af opnieuw gemaakt voor een nog meeslependere ervaring. Deze modus plaatst spelers in de schoenen van een rallycoureur en manager die in de loop van verschillende seizoenen in de WRC-categorie moet vorderen om wereldkampioen te worden. Als lid van een team moeten spelers hun kalender plannen, de crew managen, nieuwe leden rekruteren en een strategie ontwikkelen om de top te bereiken.

Het eSports WRC Championship is het enige dat de werkelijke races weerspiegelt. Dit jaar namen negen wereldfinalisten het tegen elkaar op in het Service Park van de Wales Rally GB in Llandudno. Daar wist de Franse coureur Lohan “NEXL” Blanc op 5 oktober te zegevieren, om vervolgens naar huis te rijden in de Hyundai i20 die hij daarmee had gewonnen.

Het eSports WRC Championship keert terug in 2020. Wekelijkse uitdagingen bieden spelers de kans om tegen elkaar te racen en hun vaardigheden te beproeven. De race naar de wereldfinale van 2020 begint tijdens de Rally van Monte-Carlo in januari 2020.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.