Wij geven een Roamler invite weg

In de dure maanden is het natuurlijk altijd fijn om een extra zakcentje te verdienen. Dit kan heel gemakkelijk gebeuren met je Smartphone. Hiervoor kan je de App Roamler gebruiken. Met deze App moet je opdrachten in winkels of openbare ruimtes uitvoeren tegen vergoeding. Nu klinkt dat natuurlijk heel leuk, maar nee je kan je niet zomaar opgeven, je hebt hiervoor een invite nodig.

1395658959_Roamler_2185x768_300dpi

Wij van ComputerGeek gaan deze maand weer een Roamler invite weggegeven. Met deze invite kan je je vervolgens aanmelden via de website en direct ermee beginnen. Op het moment dat je account is aangemaakt krijg je een 5 tal oefen-opdrachten, hierna kan je beginnen met geld verdienen. Het mooie aan Roamler is dat je het gewoon kan doen tijdens het boodschappen, en het vaak kleine opdrachten zijn waar je slechts 5 tot 10 minuten mee bezig bent. De opdrachten leveren vervolgens tussen de 2 en de 7.50 euro op.

Hoe win ik die Roamler invite?

Wil jij kans maken op de Roamler invite? Mee doen is simpel. Laat hieronder een reactie achter van minimaal 5 woorden. En deel vervolgens deze pagina doormiddel van de knoppen op Twitter of Facebook. Wij geven vervolgens op kerstavond de invite weg.

You May Also Like

2 comments

Zolang al op zoek naar een Roamler invite! Eindelijk een kans gevonden en een leuke website erbij! :)

De invite komt jouw kant op, laat je weten als je hem binnen hebt? Gr, Pel

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.