Wat is Sim Only?

Je kent het vast wel, je mag je abonnement verlengen maar je telefoon is nog goed. Een nieuw abonnement komt met een nieuwe telefoon en dat merk je op de maandkosten. Er is natuurlijk een mooi alternatief: Sim-Only. Dit betekend geen dure telefoon en dus geen dure maandkosten, maar een laag maandbedrag met goede connectiviteit.

sim-only-cards

Sim Only

Een Sim Only abonnement is een normale telefoon abonnement waarbij je niets extra’s hoeft te betalen voor een mobiele telefoon. Dit komt omdat je bij een traditionele telefoon abonnement er altijd een telefoon bij krijgt. We denken dat we er een telefoon bij krijgen, in het echt betalen we er gewoon voor alleen niet in 1 keer maar maandelijks. Het is dus eigenlijk een soort van lening die je sluit om je mobiele telefoon af te betalen. Dit hoeft natuurlijk niet als je al een goede mobiele telefoon hebt. Tegenwoordig kun je makkelijk een 3 of 4 jaar doen met een mobiele telefoon.

Providers

Sim Only abonnementen worden hier aangebonden door verschillende providers die weer gebruik van drie grote netwerken: KPN, Vodafone en T-Mobile. De verschillende sim only aanbieders / providers maken dus gebruik van een van deze drie netwerken. Natuurlijk kun je ook gewoon een sim only abonnement kiezen bij het netwerk zelf, zij bieden zelf ook gewoon abonnementen aan. Voor een makkelijke vergelijking kan je gebruik maken van https://www.sim.nl. Sim.nl vergelijkt al jaren de meeste telefoonabonnementen en hierdoor hebben ze een goed overzicht welk abbonement het best bij wie past.

 

1 thought on “Wat is Sim Only?

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: