Twitpic overgenomen door Twitter

De fotodienst Twitpic is overgenomen. Vannacht heeft oprichter Noah Everett dit bekend gemaakt. Twitter heeft de dienst gekocht, maar toch blijft de dienst niet bestaan. Twitter heeft aangegeven dat het alleen de content wilt bewaren. Noah Everett heeft tegelijkertijd bekend gemaakt dat het na de overname vandaag, het bedrijf Twitpic zal verlaten.

twitpic_header-700x329

In een bericht laat Twitpic-oprichter Noah Everett weten dat Twitpic toch wordt overgenomen door Twitter. Nadat eerder bekend werd dat Twitpic oorspronkelijk 25 september de stekker eruit zou trekken. Later werd dit verplaatst naar vandaag, 25 oktober. Nu is bekend geworden dat de dienst online blijft.

De dienst zal echter niet meer nieuwe foto’s accepteren en ook de Android-app van de dienst is uit de Play Store verwijderd. Echter zullen linkjes met Twitpic-linkjes gewoon blijven werken omdat Twitter het fotoarchief mee overneemt. Daarnaast kan er nog steeds ingelogd worden op de website van Twitpic. Op de website kan inhoud verwijderd worden of kan je je data exporteren en downloaden.

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.