Tour de France 2015

Met nog maar twee weken totdat de 102e editie van de meest prestigieuze wielerronde van start gaat, zijn de officiele Tour de France games, Pro Cycling Manager 2015 voor PC en Tour de France 2015 voor PS4, PS3 en Xbox One nu verkrijgbaar in winkels in de Benelux. De games worden nog een keer getoond in actie getoond in een nieuwe launch trailer.
Vanaf de Grand Départ in Utrecht tot aan de finale op de Champs-Elysées in Parijs; in deze video volg je de grootste kampioenen in een strijd om de gele trui, tijdens nek-aan-nek sprints en uitputtende beklimmingen door bergpassen… en spring vanaf vandaag ook zelf in de race op consoles met Tour de France 2015, en op PC met Pro Cycling Manager 2015!
Doe mee aan de Tour de France 2015 boordevol nieuwe kenmerken en speel als een van hedendaagse kampioenen op jacht naar de gele trui. Ervaar de intense emoties van een professionele wielrenner in de 21 officiële etappes van de Tour en rijd dit jaar voor het eerst de Critérium International en Critérium du Dauphiné. Val aan, gebruik de meest efficiënte routeplanning, pas de beste strategie toe, geef opdrachten aan je ploeggenoten en verdeel je krachten zo effectief mogelijk! Stel je droomteam samen in de ProTeam spelmodus en rekruteer legendarische professionele wielrenners. Ontdek de nieuwe Uitdaging spelmodus en test je vaardigheden als daler. En speel lokale multiplayer wedstrijden met een vriend in de co-op en versus spelmodi!
In Pro Cycling Manager speel je de rol van sportief directeur van een team met professionele wielrenners en neem je deel aan het spannend wielerseizoen van 2015. Neem deel aan meer dan 200 competities (550 etappes) en de ultieme uitdaging: de prestigieuze Tour de France 2015 en haar officiële route. Rekrutering, contracten met renners, onderhandelingen, sponsorcontracten, training en het beheer van de ploegkalender: laat niets over aan toeval. Jouw rol is even belangrijk tijdens de race; elke beslissing is doorslaggevend voor je succes! Neem deel aan een seizoen in de solo modus of organiseer online competities tegen virtuele managers over de hele wereld. Met de nieuwe ProCyclist spelmodus creëer en bestuur je een wielrenner vanaf het begin van zijn carrière totdat hij internationale roem heeft bereikt. De carrière modus is verbeterd met een herzien progressiesysteem, 50 specifieke trainingsprogramma’s, een uitgebreider scout management systeem en de mogelijkheid om een reserveteam te managen. Wat betreft gameplay zijn de strategische sprints realistischer gemaakt, met de nieuwe mogelijkheid om het voorkeurstraject van je sprinter te kiezen. Een high-performance AI maakt de actie uitdagender, en brengt Pro Cycling Manager tot nieuwe hoogten!

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: