Samsung komt met Chromebook 2

Samsung lanceert de Chromebook 2. De nieuwe modellen komen beschikbaar in 11,6 en 13,3 inch. Met hun snellere performance, langere accuduur en elegante lichtgewicht design zijn beide modellen verbeteringen van de populaire Samsung Chromebook lijn. Het 13,3 inch model heeft een Full HD (1920×1080) scherm, zodat je voor zowel werk, studie als entertainment geniet van levendige beelden.

chromebook2

De Samsung Chromebook 2 biedt je direct toegang tot alles wat je nodig hebt. In minder dan een seconde kun je aan de slag, wil je hem opnieuw opstarten dan gebeurt dat in minder dan 10 seconden. De energiezuinige Exynos 5 Octa processor van Samsung zorgt ervoor dat je probleemloos kunt multitasken en dat beelden en filmpjes razendsnel en feilloos worden weergegeven.

De 13,3 inch Chromebook 2 biedt een Full HD (1920×1080) display met een helderheid van 250nit, perfect voor het bekijken van o.a. foto’s en filmpjes. De Chromebook 2 is geoptimaliseerd voor Google+ Hangouts messaging en videocalls. Dankzij de verbeterde audio-kwaliteit (2 speakers van 2W) en ruisonderdrukkende array-microfoon komen gesprekken op het high-resolution display helemaal tot leven.

Google Chrome OS verzorgt regelmatig auto-updates, zodat je altijd beschikt over de meest recente software en beveiligingsfeatures. Het enige wat je nodig hebt is een Google account en al je informatie wordt gesynchroniseerd met de Chromebook. Dat maakt het eenvoudig voor zowel gezinsleden als studenten om een Chromebook te delen of te switchen tussen apparaten.

De Chromebook 2 wordt geleverd met een softwarepakket ter waarde van meer dan € 100,-. Dit pakket bestaat uit smartphoneaccess- en datamanagementservice Air Droid Premium, taakbeheer en collaboration app Wunderlist Pro, en LittleBridge.com, een app om de Engelse taal mee te leren.

De Chromebook 2 modellen zijn vriendelijk geprijsd, maar hebben de look van duurdere, high-end laptops. Met een body van iets meer dan anderhalve centimeter passen ze makkelijk in een tas of rugzak en met zijn gewicht van zo’n 1200 gram is het 11,6 inchmodel eenvoudig te vervoeren. De Chromebooks zijn voorzien van een stijlvol gestikt design, bekend van de Samsung GALAXY Note 3, wat zorgt voor een sophisticated look.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: